Χίος, Δευτέρα 27 Ιανουαρίου

Η συντήρηση ενός παλαίτυπου στην Βιβλιοθήκη

Τρί, 05/09/2017 - 06:15

Την Τετάρτη στις 7.00 μ.μ. στο αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης, θα παρουσιαστούν από τον συντηρητή βιβλίων και συνεργάτη της Βιβλιοθήκης Αντώνη Πετρά, τα στάδια συντήρησης ενός βιβλίου, που υπάρχει στα αρχεία της Βιβλιοθήκης και αποτελεί σπάνιο ντοκουμέντο και πρόκειται για το βιβλίο "Αριστοφάνους κωμωδίαι ένδεκα". Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι Φιλόλογοι Μαριέλλα Βαρώνη, Πρόεδρος του "Συνδέσμου Φίλοι τιου Χιώτικου χωριού" και Κώστας Μερούσης, Πρόεδρος του Εφ. Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης. 

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 26/01/2020 - 18:57

Στο πλαίσιο εορτασμού της Θυμιανούσικης Μόστρας και Καρναβαλιού 2020 ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Όμιλος Θυμιανών ξεκινά τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του με τη μουσικοχορευτική παράσταση «Τούτες οι μέρες το ΄χουνε…!» ,το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 στις 7.00 μ.μ. στο Ομήρειο.

Δρώμενα, χοροί και τραγούδια της Αποκριάς από το Βόρειο Αιγαίο και τις Κυκλάδες μέχρι τη Μακεδονία και τη Μικρά Ασία θα παρουσιαστούν επί σκηνής από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου σε ένα πρόγραμμα ξεχωριστό, διονυσιακό και άκρως απολαυστικό!

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με τους ήχους τους οι μουσικοί από τη Νάουσα, Νίκος Ψαθάς, Δημήτρης Παζαρέντσης, Πασχάλης και Χρήστος Καρβουνάρης

και από τη Χίο οι αδελφοί Αυγουστίδη.