Χίος, Τρίτη 19 Μαρτίου

Κάλεσμα για την 5η συνάντηση Χορωδιών Χίου

Τετ, 07/11/2018 - 16:16
Χίοι εν Χορώ

Ο Σύλλογος Διατήρησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς "Χίοι εν Χορώ" απευθύνει ανοικτό κάλεσμα σε όλες τις χορωδίες παιδικές – εφήβων - ενηλίκων – φωνητικά σχήματα και ομάδες της Χίου, για να συμμετέχουν στην "5η συνάντηση Χορωδιών Χίου", που θα διεξαχθεί στο νησί μας στις 1/2/3 Φεβρουαρίου, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου.

Ο σύλλογος καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν άμεσα την συμμετοχή τους, ώστε να γίνει καλύτερος προγραμματισμός της εκδήλωσης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στον σάσκαλο της χορωδίας «Χίοι εν Χορώ», Πέτρο Καρβούνη, στο τηλέφωνο (694 808 7830), ο οποίος είναι ο υπεύθυνος και επιμελείται της διοργάνωσης .

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 18/03/2019 - 16:15

Οπως ενημερώνει ο  Σύλλογος "ΜΑΣΤΙΧΑ" στα πλαίσια των στόχων του που είναι η διατήρηση και η προώθηση του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου της Χίου, αποδέχθηκε με χαρά πρόσκληση της ομάδας έκδοσης και τουρισμού ARAB WORLD TOURS του τουριστικού οδηγού "101 THINGS TO SEE & DO IN CHIOS" (101 ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ & ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΧΙΟ), να ταξιδέψει στο εξωτικό Μπαχρέιν τη χώρα των μαργαριταριων.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης εκεί θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει προϊόντα με μαστίχα από τα Mastiha Shop - Mediterra SA & Kottatis products, Χιώτικες παραδοσιακές στολές προσφορά του Μορφωτικού συνδέσμου Βαρβασίου Χίου Βιβλιοθήκη "ο Φάρος", μουσικές επιλογές Γιώργος

Ζηρριάς (Υπεύθυνος χορευτικής ομάδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/ Τοπικής Διοίκησης Χίου (International Police Association) και παράλληλα θα διανείμει φυλλάδια τουριστικού και πολιτιστικού περιεχομένου.

 

Ο Σύλλογος "ΜΑΣΤΙΧΑ" θα εκπροσωπηθεί από την Πρόεδρο  Άννα Κλαδιά και ένα μέλος.

Θερμές ευχαριστίες στις αεροπορικές εταιρείες AEGEAN AIRLINES & GULF AIR (GOLD STAR

AVIATION)