Χίος, Δευτέρα 27 Ιανουαρίου

«Με βιγλάτορα τις νότες» στη Σιδηρούντα από τον "Λέοντα Αλλάτιο"

Δείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 03/09/2017 - 13:06

Ένα από τα ομορφότερα σημεία της βόρειας Χίου, το ανοικτό θέατρο στη Βίγλα Παχύ της Σιδηρούντας, διάλεξε ο «Λέων Αλλάτιος», σε συνεργασία και με τον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού, για να πραγματοποιήσει μια μουσικοχορευτική βραδιά.
«Με βιγλάτορα τις νότες» τα μέλη της χορωδίας και του χορευτικού από τον «Λέοντα Αλλάτιο» πρόσφεραν το βράδυ του Σαββάτου, ένα όμορφο θέαμα, με τραγούδι και χορό σε ένα περιβάλλον που συμπλήρωνε με τον καλύτερο τρόπο την εκδήλωση.
Την διεύθυνση της χορωδίας είχε ο Στέλιος Παντελογιάννης και του χορευτικού τμήματος η Σοφία Τοπαλίδου.
Κάτοικοι του χωριού αλλά και επισκέπτες διασκέδασαν με τα μέλη του συλλόγου, σιγοτραγούδησαν τραγούδια αφιερωμένα στο φεγγάρι ενώ στο τέλος της εκδήλωσης όλοι μαζί έγιναν μια μεγάλη παρέα που χόρεψε και διασκέδασε, ζωντανεύοντας για λίγο το ανοικτό θέατρο.
 
 

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 26/01/2020 - 18:57

Στο πλαίσιο εορτασμού της Θυμιανούσικης Μόστρας και Καρναβαλιού 2020 ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Όμιλος Θυμιανών ξεκινά τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του με τη μουσικοχορευτική παράσταση «Τούτες οι μέρες το ΄χουνε…!» ,το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 στις 7.00 μ.μ. στο Ομήρειο.

Δρώμενα, χοροί και τραγούδια της Αποκριάς από το Βόρειο Αιγαίο και τις Κυκλάδες μέχρι τη Μακεδονία και τη Μικρά Ασία θα παρουσιαστούν επί σκηνής από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου σε ένα πρόγραμμα ξεχωριστό, διονυσιακό και άκρως απολαυστικό!

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με τους ήχους τους οι μουσικοί από τη Νάουσα, Νίκος Ψαθάς, Δημήτρης Παζαρέντσης, Πασχάλης και Χρήστος Καρβουνάρης

και από τη Χίο οι αδελφοί Αυγουστίδη.