Μούσα Ελληνική στο Αρχοντικό Στεφάνου

Πέμ, 17/08/2023 - 09:05

Ο πολιτιστικός και ανθρωπιστικός οργανισμός "Μούσα Ελληνική" διοργανώνει εκδήλωση το Σάββατο, στις 2 Σεπτεμβρίου 2023, στο Αρχοντικό Στεφάνου, το φιλόξενο στέκι πολιτισμού, στις 8.30 μ.μ.

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο τύπου:

«Πέντε εξαιρετικοί μουσικοί, η Μαρία - Ηλιάνα Κατσούρα, δραματική σοπράνο, ο Ηλίας Σδούκος, βιολί, βιόλα, ο Χριστόφορος Μιρόσνικωβ βιολοντσέλο, ο Ζαχαρίας Ταρπάγκος, μοντέρνο φλάουτο, αναγεννησιακό κέρας, ινδικό μπασούρι και ιαπωνικό shinobue, η Πόπη Μαλαπάνη, πιάνο και η προικισμένη εικαστικός Δήμητρα Λαμπρέτσα ανυπομονούν να παρουσιάσουν και στη Χίο ένα πρόγραμμα απολαυστικό και ιδιαίτερο.

Μία συναυλία - ταξίδι σε εικαστικό φόντο στις γειτονιές του κόσμου σε μια έκρηξη των αισθήσεων μέσα από ήχους και χρώματα. Ιρλανδία, Ρωσία, Τσεχία, Ιαπωνία, Αζερμπαϊτζάν,Μεσόγειος, Αμερική τα ευώδη λιμάνια.

Παραδοσιακά και δημοφιλή τραγούδια παραδίδονται στις δεξιότητες, τις γνώσεις και την αισθητική των πέντε μουσικών και αναζωογονούνται μέσα σε κλασική φόρμα, αλλά και μοντέρνα, καθώς τα παρακολουθεί ο χρωστήρας της Δήμητρας Λαμπρέτσα.

Είσοδος 10€ και μειωμένο 7€ για πολύτεκνους, ΑΜΕΑ και άτομα άνω των 65.

Η είσοδος ελεύθερη σε μαθητές με την επίδειξη της ταυτότητάς τους.

Σχετικά Άρθρα