Μπράβο Δημόσιο ΙΕΚ

Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 03/06/2022 - 22:51

Όπως μας ενημερώνει η  Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Χίου Ευελίνα Αθανασοπούλου, την τρέχουσα εβδομάδα ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης των μνημείων στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα, τις οποίες με προθυμία και ενθουσιασμό ανέλαβαν οι εκπαιδευόμενοι του Δ.ΙΕΚ Χίου του τμήματος «Τεχνικός Συντήρησης Έργων Τέχνης και Αρχαιοτήτων» υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτή τους Δημητρίου Πλυτά.

Την έναρξη των εργασιών τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, οι Αντιδήμαρχοι Γ. Μπελέγρης και. Π. Μανδάλας και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Π. Καλογεράκης.

Από την πλευρά του Δ.ΙΕΚ παρευρέθηκαν η Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Χίου Ευελίνα Αθανασοπούλου, ο υπεύθυνος εκπαιδευτής Δ. Πλυτάς και σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ.

Η προσπάθεια αυτή, σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου, μας γέμισε με υπερηφάνεια και χαρά, αφενός διότι απηχεί την άρτια κατάρτιση των σπουδαστών μας και το υψηλό επίπεδο γνώσεων που τους προσφέρεται και αφετέρου διότι αποδεικνύει στην πράξη ότι η εξωστρέφεια και η συνεργασία με φορείς  του τόπου μας αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα.

 

 

Σχετικά Άρθρα