Μπράβο στον Δήμο Χίου. Σήμερα ξανά στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV η Χριστουγεννιάτικη γιορτινή εκδήλωση.

Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 25/12/2020 - 05:44

Με τον κόσμο κλεισμένο στο σπίτι του, λόγω πανδημίας, με τα πιο πρωτόγνωρα Χριστούγεννα των τελευταίων δεκαετιών, με την ατμόσφαιρα και την ψυχολογία μουντές, ο Δήμος Χίου κατάφερε να αλλάξει το κλίμα, προσφέροντας μια γιορτινή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, που απέσπασε το πιο δυνατό χειροκρότημα.

Με τον Δήμαρχο Σταμάτη Κάρμαντζη, συμβολικά τον μόνο θεατή στην πλατεία Θεάτρου του Ομηρείου, με την ελπίδα και το μήνυμα ότι εκεί του χρόνου θα βρίσκονται όλοι οι δημότες, με τον δικό μας Μανώλη Βερβεράκη στην παρουσίαση των καλλιτεχνών, αλλά και συγκινητικά μηνύματα των ναυτικών μας από τα πέρατα της οικουμένης, οι Χιώτες πολίτες και όχι μόνο μπόρεσαν να διασκεδάσουν με τραγούδια που ακούστηκαν, αλλά και να συμμετέχουν με κάθε τρόπο και με αμέτρητα μηνύματα από τα πιο απίθανα μέρη του κόσμου, για χαρούμενες και του χρόνου ελεύθερες γιορτές.

Ο Δήμος Χίου έδωσε την δυνατότητα αναμετάδοσης της εκδήλωσης σε όσα τοπικά μέσα επιθυμούσαν, αλλά το ενδιαφέρον επιπρόσθετα ήταν ότι μέσω του WEB TV, που εκπέμπει πλέον η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV, είχαν την δυνατότητα οι Χιώτες σε θάλασσες και στεριές, σε κάθε γωνιά της γής, να βλέπουν στους δέκτες των υπολογιστών τους και στα κινητά τους τηλέφωνα, αυτό που έβλεπαν και οι τηλεθεατές στο νησί σε πραγματικό χρόνο. Ταυτόχρονα μεταδίδονταν φυσικά και στο F.B. μέσω του Alithia.gr.

Συγχαρητήρια στους καλλιτέχνες που συμμετείχαν, στους μουσικούς Νίκο Μαρδά, Ραφαήλ Κουμπιά, Γιώργο Ταναϊνη, Άγγελο Μπουλμέτη, Μάκη Μαριόρα, Παναγιώτη Λάλα και την Έρρικα Γλύκα, μαζί με τον μοναδικό Δημήτρη Λιούντρη στο τραγούδι.

Στους φωτισμούς και τον ήχο της εκδήλωσης επί σκηνής του Ομηρείου ήταν ο Σαράντος Κωστίδης, ενώ την γενική εποπτεία στις κάμερες και το μοντάζ είχε ο δικός μας Νέλο Μέσι.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν θα είχαμε το επιτυχές αποτέλεσμα, αν ο Δήμαρχος δεν είχε εμπιστευτεί την Ειδική συνεργάτιδα του Μαριέττα Παππά.

Η εκδήλωση θα επαναληφθεί και στο σημερινό πρόγραμμα στην Αλήθεια ΤV.

Σχετικά Άρθρα