Ο οβολός του κόσμου για την βοήθεια στον Παντελή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ "ΑΡΤΙΟΝ"
Τετ, 25/08/2021 - 15:19

Η μουσική βραδιά αγάπης "Όρτσα τα πανιά" που αποτελεί την πρώτη από μια σειρά ανάλογων εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΑΡΤΙΟΝ", πραγματοποιήθηκε επιτυχώς στο ξενοδοχείο "Ελληνικό Κάστρο", την Παρασκευή 20 Αυγούστου.

Εκτός του ότι χάρισε όμορφες στιγμές στο πλήθος που συμμετείχε και διασκέδασε, έδωσε την ευκαιρία να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσόν για τον σκοπό που διοργανώθηκε.

Ο οβολός των συμπατριωτών μας και όχι μόνο, γέμισε τον κουμπαρά με 520 ευρώ, τα οποία ήδη μέσω της αρμόδιας εκπροσώπου του Ερυθρού Σταυρού δόθηκαν στην μητέρα του γνωστού μας Παντελή με το τραντζιστοράκι, που βρίσκεται στην Αθήνα για νοσηλεία.

Η κα Μαρία Μαγγανά ευχαρίστησε θερμά τους μουσικούς, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, καθώς και όσους συνέβαλαν οικονομικά ώστε να βοηθηθεί ο γιός της.

Ο Σύλλογος με την σειρά του ευχαριστεί ξενοδοχείο "Ελληνικό Κάστρο"  για την πολύτιμη συμβολή του, τα ΜΜΕ για την δημοσιοποίηση της εκδήλωσης, όλους τους μουσικούς, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, και ιδιαίτερα τον Νώντα Ζήρα και Γιάννη Ζήρα που έσπευσαν την τελευταία στιγμή να συνδράμουν με την όμορφη φωνή τους, τον νεαρό Χρήστο Τζιαδή και φυσικά όλους όσους συνέφεραν τον κουμπαρά.

Η βραδιά θα επαναληφθεί σύντομα σε άλλο χώρο, για τον ίδιο σκοπό, μιας και τα μέτρα για τον κορωναϊό δεν επέτρεψαν σε πολλούς να παραβρεθούν, ενώ ενδιαφέρον κι άλλων επαγγελματιών μουσικών έχει εκφραστεί για να συμμετάσχουν με το "ΑΡΤΙΟΝ" σε εκδηλώσεις αναλόγου χαρακτήρα.

 

Σχετικά Άρθρα