Χίος, Πέμπτη 21 Μαρτίου

Οι... κουραμπιέδες της Αμανής

Τρί, 11/12/2018 - 07:17

 

Οτι δίνει και μαρτυρά αντίσταση ζωής στην Αμανή μας αφορά όλους.

Μπορεί να μην έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε επιτόπου, αλλά μπορούμε να ευχηθούμε σε όλους καλή επιτυχία.

Ακολουθεί  σχετική ανακοίνωση, όλο... νόημα.

Ήρθε η ώρα!!! Την Παρασκευή, στις 5.00 μ.μ. στην Αγία Μαρκέλλα φτιάχνουμε κουραμπιέδες! Συνταγή της Μαρκέλλας, ψήσιμο του Δημήτρη και οικοδεσπότες ο Παντελής και η Σταματία! Μετά με τα παιδάκια μας τους κερνάμε γύρω γύρω στους παππούδες της Αμανής και τους λέμε και ένα τραγούδι!! Κοπιάστε!!" 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 18/03/2019 - 16:15

Οπως ενημερώνει ο  Σύλλογος "ΜΑΣΤΙΧΑ" στα πλαίσια των στόχων του που είναι η διατήρηση και η προώθηση του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου της Χίου, αποδέχθηκε με χαρά πρόσκληση της ομάδας έκδοσης και τουρισμού ARAB WORLD TOURS του τουριστικού οδηγού "101 THINGS TO SEE & DO IN CHIOS" (101 ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ & ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΧΙΟ), να ταξιδέψει στο εξωτικό Μπαχρέιν τη χώρα των μαργαριταριων.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης εκεί θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει προϊόντα με μαστίχα από τα Mastiha Shop - Mediterra SA & Kottatis products, Χιώτικες παραδοσιακές στολές προσφορά του Μορφωτικού συνδέσμου Βαρβασίου Χίου Βιβλιοθήκη "ο Φάρος", μουσικές επιλογές Γιώργος

Ζηρριάς (Υπεύθυνος χορευτικής ομάδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/ Τοπικής Διοίκησης Χίου (International Police Association) και παράλληλα θα διανείμει φυλλάδια τουριστικού και πολιτιστικού περιεχομένου.

 

Ο Σύλλογος "ΜΑΣΤΙΧΑ" θα εκπροσωπηθεί από την Πρόεδρο  Άννα Κλαδιά και ένα μέλος.

Θερμές ευχαριστίες στις αεροπορικές εταιρείες AEGEAN AIRLINES & GULF AIR (GOLD STAR

AVIATION)