
Το ΕΠΠΟΧΙ προσκαλεί το Σάββατο 18 Μαρτίου στις στην ταβέρνα του Χότζα, σε μια βραδιά αφιερωμένη στις παραδοσιακές καλλιέργειες της Χίου, στην τοπική κουζίνα, καθώς και στην σύνδεση της γης και της παραγωγής, με τον τουρισμό.
Θα μιλήσει ο καλλιεργητής Χρήστος Λαβίδας με θέμα τις άνυδρες παραδοσιακές καλλιέργειες, την συμβολή τους στην τοπική κουζίνα και τις προοπτικές τους ως ιδιαίτερο τουριστικό προϊόν του νησιού.
Επίσης ο καλλιεργητής Βασίλης Βίγκας για τις παραδοσιακές καλλιέργειες οσπρίων και κηπευτικών, και για την συμβολή τους στην τοπική κουζίνα και την τοπική οικονομία.
Τέλος, ο μάγειρας Γιάννης Λινός (Χότζας) θα μαγειρέψει παραδοσιακές συνταγές Χίου και θα μιλήσει γι' αυτές και για την τοπική κουζίνα.
Το μενού θα είναι συγκεκριμένο, θα αποτελείται από χιώτικα εδέσματα και θα συνοδεύεται από λευκό και κόκκινο τοπικό κρασί, αλλά αν θέλετε μπορείτε να φέρετε μαζί σας και την δική σας σούμα ή άλλη επιλογή.
Ο λογαριασμός θα πληρωθεί ρεφενέ από όλους τους συνδαιτημόνες.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι την Κυριακή 12 Μαρτίου στο eppoxi.chiou@gmail.com
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.






































