
Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος & Χορευτικό Συγκρότημα Βολισσού “Ο Όμηρος” ξεκινάει δυναμικά την χρονιά με την κοπή της καθιερωμένη πίτας του το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 6.00 το απόγευμα στην Αίθουσα ΚΕΠ Αμανής στη Βολισσό και καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους να παρευρεθούν.
Θα τελεστεί Αγιασμός και ευλογία της πίτας από τον Πατέρα Παναγιώτη Χειλά και στην συνέχεια θα μοιραστούν τα πιτάκια όπου ο τυχερός της χρονιάς θα κερδίσει μια μεγάλη ασημένια εικόνα της Παναγίας μας. Επίσης άλλοι 15 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα πλεκτό ρόδι - γούρι του 2025.
Θα ακολουθήσουν ευχές και η ανασκόπηση των εκδηλώσεων της χρονιάς που πέρασε, καθώς και τα πλάνα για την νέα χρονιά που μόλις άρχισε.
Στην συνέχεια θα γίνει η Απονομή των δώρων στα 3 πρώτα παιδιά που κέρδισαν τον διαγωνισμό για το καλύτερο γράμμα στον Άγιο Βασίλη.
Η βραδιά θα συνεχίσει με τον κλόουν “ΝΟΝΤΥ” .
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα υπάρχουν κεράσματα για όλους.
Όλα τα μέλη και οι φίλοι θα μπορέσουν να ανανεώσουν την συνδρομή τους στην διάρκεια της βραδιάς.