Πλήθος εκδηλώσεων από το Μουσικό Φεστιβάλ Χίου

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 18/10/2021 - 14:56

Με συναυλίες, μουσικές παραστάσεις, εργαστήρια, εκθέσεις και συνεργασίες με διακεκριμένους διεθνείς φορείς επιστρέφει το Μουσικό Φεστιβάλ Χίου και στην καρδιά του φθινοπώρου.

Κι ένας από αυτούς είναι η κρατική χορωδία του Καθεδρικού Ναού του Βερολίνου, σε μια συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Χίου, Αγίων Μηνά, Βίκτωρος και Βικεντίου, όπου θα συμπράξουν με τη χορωδία του Μουσικού Σχολείου Χίου.

Η αυλαία της φθινοπωρινής περιόδου θα κλείσει με μια συναυλία κλασικής μουσικής ενώ από τις 18 έως τις 31 Οκτωβρίου, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί την έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης Χίου στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου, που αποτύπωσε στιγμιότυπα από την παράσταση «The Soccer Opera / Όπερα Ποδοσφαίρου» κατά τη θερινή περίοδο του φεστιβάλ.

Στις εκδηλώσεις αναφέρθηκε και ο πρόεδρος του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Δημήτρης Μάντικας υπογραμμίζοντας τον καθοριστικό ρόλο του Πνευματικού Κέντρου στην πολιτιστική ζωή της Χίου με αφορμή και την συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατος της Ματρώνας Ξυλά.

fthinoporino_moysiko_festival_hioy

Σχετικά Άρθρα