Χίος, Παρασκευή 17 Αυγούστου

Πτήσεις δημιουργίας του «Άρτιον»

Στο ξενοδοχείο "Ερύθα"
Παρ, 10/08/2018 - 15:04

 Ένας διαφορετικός χώρος για την προώθηση της τέχνης, της χειροτεχνίας, των διακοσμητικών κατασκευών και του εικαστικού κοσμήματος υποδέχεται τους Χιώτες καλλιτέχνες και δημιουργούς-μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΡΤΙΟΝ. Η Gallery-gift shop  του ξενοδοχείου “ΕΡΥΘΑ”, στον Καρφά της Χίου διατίθεται ευγενικά για το υπόλοιπο της καλοκαιρινής σεζόν στο ΑΡΤΙΟΝ, όπου τα μέλη του παράλληλα με την Έκθεση των δημιουργιών τους θα έχουν τη δυνατότητα να επιμορφώνουν στο καλλιτεχνικό είδος τους, τους φιλοξενούμενους και επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Την Έκθεση στη gallery-gift shop του “ΕΡΥΘΑ” ανοίγουν το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018, με την παρουσίαση των έργων τους η Άννα Κλαδιά και η Ειρήνη Καρυστιανού.

Πιο συγκεκριμμένα η Άννα Κλαδιά εκτός των δημιουργιών που θα εκθέσει, αντιπροσωπευτικών της καλλιτεχνικής της φύσης και της τεχνικής της ικανότητας στον τομέα των διακοσμητικών τεχνών και του ντεκουπάζ,  θα δείξει επίσης τα μυστικά της τέχνης της σε όσους το επιθυμούν.

Στην πρώτη αυτή “πλεύση δημιουργίας” θα συμμετάσχει και η Ειρήνη Καρυστιανού, επικοινωνώντας στο κοινό τις χρηστικές και διακοσμητικές δημιουργίες της με μέταλλο και σύρμα, καθώς και τα πλεκτά έργα της.  

Την επιμέλεια διακόσμησης του χώρου έχει η Πόλυ Ακάβαλου, διακοσμήτρια και μέλος του Δ. Σ. του “ΑΡΤΙΟΝ”.

Σχετικά Άρθρα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΣΤΕΛΙΑΡΟ
Παρ, 17/08/2018 - 09:37
Η «Βραδιά μνήμης» στο λιμανάκι της Αγ. Ερμιόνης είναι αφιερωμένη στον ιεροψάλτη Νικόλαο Στέλιαρο

Η κυριακάτικη «Βραδιά Μνήμης» στο λιμανάκι της Αγ. Ερμιόνης είναι αφιερωμένη στον θυμιανούση σπουδαίο ιεροψάλτη Νικόλαο Στέλιαρο
   Ο τίτλος του είναι Άρχων Μουσικολογιότατος Διδάσκαλος Βυζαντινής Μουσικής και έχει πολλές  διακρίσεις και βραβεύσεις στο ενεργητικό του ακόμα και από τον Πατριάρχη…
   Μέσα από μια συνέντευξη στον Δημήτρη Φρεζούλη, στα πλαίσια της εκπομπής «Ανθρώπινες Διαδρομές» της «Αλήθεια TV», παρακολουθούμε το ξεκίνημά του, τη συνέχεια, την εξέλιξη και την κορύφωσή του στην Αμερική.
   Την Κυριακή 19 Ιουλίου, στις 8.30 το βράδυ, στο λιμανάκι, με ελεύθερη είσοδο.
   Το βράδυ του Σαββάτου 18/8/ ο σύλλογος "ΑΓΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗ" διοργανώνει γιορτή σαρδέλας στο ομώνυμο λιμανάκι με λαϊκή ορχήστρα.