Χίος, Σάββατο 6 Ιουνίου

Ραδιοφωνικό αφιέρωμα στους «Socrates»

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14/9/19, ΣΤΙΣ 2.30 Μ.Μ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΖΟΥΝΤΑ, ΣΤΟ «ΡΑΔΙΟ ΑΛΗΘΕΙΑ»
Τετ, 11/09/2019 - 10:54
Ραδιοφωνικό αφιέρωμα στους «Socrates» το Σάββατο 14/9/19 από τον Μανώλη Ζούντα, στο "Ράδιο ΑΛήθεια"

Με αφορμή την αυλαία της θρυλικής πορείας και της διεθνούς καριέρας του ελληνικού ροκ συγκροτήματος “Socrates”, που έπεσε πριν δύο μήνες με τον θάνατο του Γιάννη Σπάθα -ενός από τους ιδρυτές του συγκροτήματος, ο «εραστής» της ροκ μουσικής, Μανώλης Ζούντας, θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019, στις 2.30 μ.μ. στο «Ράδιο Αλήθεια», ένα δυομισάωρο αφιέρωμα, όπου θα ακουστούν σχεδόν όλα τα τραγούδια του συγκροτήματος.

 

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 06/06/2020 - 10:59

Παρουσιάστηκε ιδιώτης, και μάλιστα με μεράκι και σχετικός με το θέμα αλλά το Δημοτικό Συμβούλιο, τον κοίταξε στα... δόντια.

Έτσι μέχρι σήμερα δεν παραχωρήθηκε στον Κ. Μπόλα, ιδιοκτήτη του Πρεμιέρ το Δημοτικό Σινεμά, που έβαζε τον Δήμο μέσα ακρετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Αποτέλεσμα να μείνουμε φέτος χωρίς θερινό Σινεμά απ' ότι φαίνεται.

Ακολουθεί ανακοίνωση της Κινηματογραφικής Λέσχης.

 

Η Κινηματογραφική Λέσχη Χίου είχε καθοριστικό ρόλο στο ξεκίνημα του Δημοτικού θερινού κινηματογράφου.

Σ' όλα τα χρόνια λειτουργίας του υπήρξε αγαστή συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη, καθώς επίσης και φιλοξενία προβολών της όποτε αυτό ζητήθηκε.

Στο Δημοτικό θερινό κινηματογράφο επίσης φιλοξενείτε το πρόγραμμα "ΣΙΝΕΜΑΘΕΙΑ" της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου.

Για εικοσιπέντε περίπου χρόνια ο Δημοτικός θερινός κινηματογράφος λειτούργησε με την αγάπη και το μεράκι για το αντικείμενο του Κώστα Ευγενικού -δημοτικού υπαλλήλου ΔΗΚΕΧ- η συνταξιοδότηση του οποίου άφησε ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Το μεγάλο αυτό κενό, το χαλάρωμα του δικτύου Δημοτικών Κινηματογράφων όλης της χώρας, καθώς επίσης και η συμπεριφορά προς αυτούς των εταιρειών διανομής ταινιών τελευταία, καθιστούν προβληματική τη συνέχιση λειτουργίας του Δημοτικού θερινού κινηματογράφου.

Επειδή όμως η λειτουργία ενός θερινού κινηματογράφου στην πόλη μας είναι μέρος των πολιτιστικών παροχών προς τους πολίτες της και τους καλοκαιρινούς επισκέπτες της, πρέπει να αντιδράσουμε στην πιθανότητα μη λειτουργίας του.

Γι' αυτό καλούμε τη ΔΗΚΕΧ να καταβάλει κάθε προσπάθεια προς κάθε κατεύθυνση ώστε να εξασφαλιστεί η συνέχεια της λειτουργίας του θερινού κινηματογράφου -διασφαλίζοντας φυσικά στα όρια του εφικτού τις ανάγκες των πολιτιστικών φορέων- συμβάλλοντας έτσι στην πληρότητα των πολιτιστικών παροχών.