Σε γνώριμα λημέρια ο Παύλος Καλογεράκης

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 23/03/2023 - 06:56

Με ΦΕΚ που υπογράφει η υπουργός Παιδείας, Πρόεδρος του νέου Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης Κοραή, ορίζεται ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου Παύλος Καλογεράκης με αναπληρωτή τον Δικηγόρο Ελευθέριο Μπλάτζιο.

Το υπόλοιπο Εφορευτικό Συμβούλιο απαρτίζουν οι Καλλιόπη Κάρμαντζη, Αιμιλιανός Ευαγγελινός, Ιωάννης Μανάρας, Νικόλαος Ξυλάς και Κωνσταντίνος Ανδρεάδης.

Με ανακοίνωση της η Ν.Ε. Χίου του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι στον ορισμό του Εφορευτικού Συμβουλίου κυριάρχησαν κομματικά κριτήρια.

Aπό τον Βουλευτή του Σύριζα Α. Μιχαηλίδη ανακοινώθηκαν τα εξής: 

"Λίγες μέρες πριν την προκήρυξη των εκλογών, ανακοινώθηκαν τα νέα μέλη του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης μας. Ανάμεσά τους και άνθρωποι που μέχρι πρότινος δεν γνώριζαν που βρίσκεται η Βιβλιοθήκη, με μόνη ιδιότητα αυτή του στελέχους του πολιτικού γραφείου του κ. Μηταράκη, και κάποιοι χωρίς καμία ενεργό σχέση με το αντικείμενο του πολιτισμού γενικά. Η τοποθέτηση τους στις θέσεις αυτές έγινε με μοναδικό κριτήριο την κομματική τους ιδιότητα. Πριν λίγες μέρες, ο κ. Μητσοτάκης δήλωνε, στη γνωστή συνέντευξή του στον κ. Θεοδωράκη, ότι δεν πιστεύει στους κομματικούς διορισμούς. Η αλήθεια αποδείχτηκε περίτρανα στην πράξη μόλις χθες και στο πεδίο του πολιτισμού!"

 

me_kommatika_kritiria_to.e.s_tis_vivliothikis_korais

Σχετικά Άρθρα