Χίος, Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου

Στο... μονοπάτι της πέτρας η πίτα του ΜΕΟΘ

Δείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 21/01/2019 - 06:41

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου κόπηκε χτες η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Μ.Ε.Ο.Θ.

   Προηγήθηκε απολογισμός εκδηλώσεων του 2018 με σύγχρονη προβολή εικόνων από την πρόεδρο του Ομίλου Ερμίνα Τάμαρη και απονομή δώρων διακρίσεων σε εθελοντές.

   Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς η διαμόρφωση του Μονοπατιού της Πέτρας, περιμένει τον ανάδοχό του, ενώ μέχρι την Ανοιξη θα είναι έτοιμη και η αφαλάτωση στην περιοχή της ΔΕΗ που θα δίνει 2000 κ.μ. νερού την ημέρα.

   Επίσης εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών θα γυρίσει ντοκιμαντέρ για την ιστορία της Πέτρας και της Μόστρας και, όπως είπε η Πρόεδρος, απαιτείται η συνδρομή και βοήθεια όλων των χωριανών.

   Ακόμα προτάθηκε, και έγινε δεκτό, η θητεία του συμβουλίου να λήγει Σεπτέμβριο και όχι Ιανουάριο για να υπάρχει χρόνος προετοιμασίας των εργαστηρίων και της Μόστρας.

   Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης εγκρίθηκε τόσο ο διοικητικός όσο και οικονομικός απολογισμός.

   Το Συμβούλιο παρέμεινε το ίδιο για την επόμενη διετία με μόνη αντικατάσταση της Δέσποινας Πολίτη (επικαλέστηκε λόγους υγείας) από τη Ρένα Ζηριά.

   Τυχερός της βραδιάς ο αντιδήμαρχος Νίκος Καρασούλης, ενώ παρέστησαν ο Δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος Απ. Τζιώτης, ο περιφερειακός σύμβουλος Παντελής Μπουγδάνος και η Πρόεδρος της Κοινότητας Κυριακή Χαρίτου.

Σχετικά Άρθρα

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου από τις 12.30 το μεσημέρι έως τις 7.00 το απόγευμα
Πέμ, 05/12/2019 - 09:40

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Καρδαμύλων σας περιμένει να επισκεφθείτε το χωριό του  Αι-Βασίλη την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου από τις 12.30 το μεσημέρι έως τις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικού Σχολείο Καρδαμύλων. Στα περίπτερα που λειτουργούν περιμένουν πολλές εκπλήξεις μικρούς και μεγάλους