Τα Καρδάμυλα τιμούν το 1821

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 08/06/2021 - 13:57

Ο Πολιτιστικός Τομέας της Δ.Ε. Καρδαμύλων δημιούργησε ένα ιστορικό έργο που κοσμεί το χώρο στάθμευσης της πλατείας των Άνω Καρδαμύλων, ο σύλλογος μέσω δελτίου τύπου σημειώνει αναλυτικά:

«Σκοπός μας, εκτός από τον διακοσμητικό χαρακτήρα είναι να τιμήσουμε τους προγόνους μας με αφορμή την επέτειο για τα διακόσια χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας και σε συνεργασία με τον ζωγράφο κ. Μπάμπη Κοιλιάρη που ήρθε, είδε και οργάνωσε τις κοινές μας σκέψεις, ζωγραφίσαμε εικοσιπέντε μέτρα τοίχου με θέματα από την τοπική παράδοση, με την εθελοντική βοήθεια του τμήματος ζωγραφικής και άλλων φίλων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μπάμπη Κοιλιάρη και στο τμήμα ζωγραφικής, στις κυρίες Άννα Ματθαίου - Κόφινα, Ρούλα Μπακόλα, Σταματία Τσίκνα - Καρτοφύλη, Μαρίνα Κινδυλά, στους εθελοντές μας Καλλιόπη Τερζόγλου - Νικολάρα, Γεωργία Χούλιαρη, Ελευθέριο Τώρα, Perparim Ternova.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας:

Τον Κίμη Καλλίκη, τον Ζαννή Κοκκολιά και τον Αδαμάντιο Τσατίρη για τα υλικά που μας προσέφεραν. Όπως και το super market ΧΑΡΑ των Καρδαμύλων και το ψητοπωλείο Μπεκρής.

H δράση του αυτή θα έχει και συνέχεια».

 

toihos_25_metron_tima_ta_200_hronia_apo_tin_elliniki_epanastasi

Σχετικά Άρθρα