Χίος, Κυριακή 9 Αυγούστου

Βασίλης Τσιτσάνης στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV

Δείτε το Βίντεο
Κυρ, 01/12/2019 - 07:22

Ένα ξεχωριστό, μοναδικό, αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη, στιχουργό, δεξιοτέχνη του μπουζουκιού και τραγουδιστή Βασίλη Τσιτσάνη περιλαμβάνει η εκπομπή «Ανθρώπινες Διαδρομές» που μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 7 και σε επανάληψη στις 11.00 μ.μ.  και στις 3.00 μ.μ. της Τετάρτης στην Αλήθεια ΤV.

Ένα δίωρο μουσικό πρόγραμμα με τους Γιάννη Κατσάφαρο (μπουζούκι), Γιώργο Κουκιά (μπαγλαμαδάκι) και Κώστα Ψαρούδη (κιθάρα) που θα ενθουσιάσει με τα υπέροχα τραγούδια το αξέχαστου συνθέτη.

 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 07/08/2020 - 13:34

Όλα όσα διδάχτηκαν στο εργαστήριο βιβλιοδεσίας του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Χίου, εκθέτουν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Κώστα Στείρου, στην Αίθουσα του Εκπολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Φρουρίου από 7 έως και 9 Αυγούστου.

«Χρειάστηκε αρκετός κόπος και χρόνος από τους  11 μαθητές που εκθέτουν  βιβλιογλυπτά καθώς και διάφορα είδη βιβλιοδεσίας, όλα με την έμπνευση των μαθητών», ανέφερε ο υπεύθυνος του εργαστηρίου Κώστας Στείρος συμπληρώνοντας ότι ακόμη και την περίοδο της καραντίνας οι μαθητές με τηλεδιασκέψεις συνέχισαν να δημιουργούν.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή  από τις 7 το απόγευμα  έως της 10 το βράδυ.