Βερολίνο - Οινούσσες, μια... νότα δρόμος

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 07/02/2024 - 19:41

Οι νεαροί σολίστες από το Julius Stern Institute του Βερολίνου και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Χίου μετέτρεψαν σήμερα την αίθουσα του Γυμνασίου Οινουσσών σε μια πανδαισία αρμονίας και λυρισμού στο πλαίσιο του 8ου Μουσικού Φεστιβάλ Χίου. 

Όπως σημειώνει ο Δήμαρχος Γ. Δανιήλ σε ανάρτηση του:

"Εξαίσιες μουσικές συνθέσεις μεγάλων κλασσικών αποδόθηκαν από τους νεαρούς μουσικούς με άδολη ευαισθησία και σπάνια πιστότητα. Μια γιορτή της μουσικής, μοναδική και ανεπανάληπτη, αφιέρωση στον μαθητικό κόσμο της ακριτικής Αιγνούσας, που υποδέχθηκε και χειροκρότησε θερμά τους εφήβους μουσικούς.

Αξίζουν συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες στην Olga Holdorff Μυριαγκού και στον Λευτέρη Βενιάδη, τους θεμελιωτές και οραματιστές του επιτυχημένου μουσικού θεσμού της πατρίδας μας, του Chios Music Festival.

Ευχαριστούμε θερμά το Μουσικό Σχολείο Χίου για την πρόθυμη συμμετοχή του στην συναυλία των Οινουσσών και οπωσδήποτε τη Διεύθυνση και την συνοδό Prof. Anita Rennert για τον συντονισμό και την παρουσίαση του Ινστιτούτου Julius Stern, του Πανεπιστημίου των Τεχνών στο Βερολίνο.

Ως ανεκτίμητο δώρο θα κρατήσουμε στην καρδιά μας την σημερινή μουσική συναυλία εμπνεόμενοι να προσφέρουμε στα παιδιά μας κι άλλες πολλές και ξεχωριστές εμπειρίες."

Σχετικά Άρθρα