Αναβαθμίστηκε η mobile εφαρμογή της Αλήθειας

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 17/02/2015 - 18:39

H Truth Web Media ολοκλήρωσε με επιτυχία την 4η αναβάθμιση του Mobile Application Αpp για λειτουργικά συστήματα Android και τις συσκευές που τα διαθέτουν.

Η εφαρμογή, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ενημερώνονται για ό,τι αφορά το νομό της Χίου, με την εγκυρότητα που έχει κατακτήσει όλα αυτά τα χρόνια η Αλήθεια, ενώ μπορούν ακόμη να ακούν το «Ράδιο Αλήθεια» και τώρα να βλέπουν και την «Αλήθεια TV» αφού σε πραγματικό χρόνο προβάλλεται το πρόγραμμά της από τις 17.00 έως τη 01.00, κάτι που ήταν χρόνιο αίτημα πολλών Χιωτών του εξωτερικού.

Αυτό το μικρού μεγέθους επίτευγμα, για τοπικό Μέσο Ενημέρωσης, κατέστη δυνατό από την εταιρεία διαδικτύου Truth Web Media που διευθύνει ο μηχανικός υπολογιστών Θανάσης Φρυδάς με τη βοήθεια της ομάδας του και τη δημιουργικότητα του νεαρού προγραμματιστή Μανώλη Πιτυανού. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν από το play store (https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.truthmedia.alithiagr&hl=el), και έχει ακόμη τη δυνατότητα να αποστέλλει ειδοποιήσεις στους χρήστες όταν κάποια είδηση αναρτάται ή ενημερώνεται.

H Truth Web Media (http://truthmedia.gr) προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας στο διαδίκτυο, αλλά και στις φορητές συσκευές, καταστρώνει για εσάς μεθοδικά τη στρατηγική που θα αναδείξει την εταιρεία σας στις ψηφιακές αγορές, ενώ μπορεί και να σας εκπαιδεύσει γι’ αυτό.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα