Χίος, Τετάρτη 20 Μαρτίου

Εκλεισαν αμαρτίες 14 χρόνων της ΔΕΥΑΧ

Τετ, 07/11/2018 - 19:09

Δεκατέσσερα χρόνια χρειάστηκε η ΔΕΥΑΧ, για να καταφέρει να νομιμοποιήσει τις επιχωματώσεις στην "Μονάδα του Βιολογικού Καθαρισμού", γεγονός που θα της εξασφαλίσει την δυνατότητα να πραγματοποιήσει εργασίες, γλυτώνοντας παράλληλα δεκάδες χιλιάδες ευρώ από το ταμείο της, για πρόστιμα.

«Ανοίγει πλέον ο δρόμος για την ΔΕΥΑΧ για να προχωρήσει στο μεγάλο πρόγραμμα αναβάθμισης του βιολογικού, αλλά ταυτόχρονα σταματά και η οικονομική αιμορραγία του ταμείου της» ανέφερε ο δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς, ευχαριστώντας όλα τα στελέχη της εταιρείας, τους προέδρους της , αλλά και τους εργαζόμενους που δούλεψαν για αυτό.

«Έχουμε δώσει περίπου 300.000 ευρώ στο δημόσιο για τα πρόστιμα, κάθε χρόνο δίνουμε περίπου 25.000 ευρώ», ανεφερε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ,Παντελής Νεαμονίτης, ενώ για μια ευκαιρία αναβάθμισης του βιολογικού, έκανε λόγο ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ, Απόστολος Τζιώτης.

«Η ΔΕΥΑΧ δεν βρίσκει δυστυχώς αρωγούς από το ελληνικό δημόσιο, σε μια πλειάδα θεμάτων», σχολίασε ο διευθυντής της δημοτικής επιχείρησης, Πέτρος Καλογεράκης, καυτηριάζοντας το πόσο καθυστέρησε η διαδικασία της νομιμοποίησης.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο