Παρ, 28/09/2018 - 21:19
Εσπερίδα για ενημέρωση, των Μικρών Αποσταγματοποιών (Διήμερων Ν.Χίου) για το νομοθετικό πλαίσιο στον τομέα των ποτών με αλκοόλη και με έμφαση, στη συζήτηση που ακολούθησε, στη σωστή τήρηση των κανόνων καθαριότητας αλλά και της μεθόδου της παραγωγικής διαδικασίας για να έχουμε πάντα ένα ασφαλές και υγιεινό παραδοσιακό προϊόν (γιατί η σούμα, το τσίπουρο, η τσικουδιά κ.λ.π. είναι τρόφιμα και τα καταναλώνουμε όλοι) πραγματοποιήθηκε από τη Χημική Υπηρεσία Αιγαίου το βράδυ της Πέμπτης 27 Σεπτεμβρίου 2018 στο Ομήρειο, μιας και σε λίγο (όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή) στα χωριά της Χίου θα αρχίσουν να ''καζανίζουν''.





































