Επιμένουν στα μπλόκα οι Χαλκούσοι

Τετ, 04/03/2020 - 20:10

kamia_domi_filoxenias_sta_nisia_gia_ethnikoys_logoys

Παραμένουν στα μπλόκα οι Χαλκούσοι, ζητώντας το κλείσιμο της ΒΙΑΛ, ενώ απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους πολίτες της Χίου να στηρίξουν τον αγώνα τους με τον ίδιο τρόπο που έγινε και στο «17».

 

 
Οι κάτοικοι που συγκεντρώθηκαν το πρωί μπροστά από τον Άγιο Χαράλαμπο εμποδίζοντας τη διέλευση οχημάτων, πλην της τροφοδοσίας και της καθαριότητας, τόνισαν ότι αυτό που ζητούν είναι η εφαρμογή της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αναφέρεται στο κλείσιμο της ΒΙΑΛ.
 
Για αποσυμφόρηση των Νησιών για λογούς εθνικής ασφάλειας έκανε λόγο ο εκπρόσωπος της Παγχιακής Επιτροπής Σίμος Παπαλεωνίδας τονίζοντας ότι «πρέπει να αρθεί ο γεωγραφικός περιορισμός και στα νησιά να υπάρχει μόνο υποδοχή και ταυτοποίηση προσφύγων-μεταναστών».
 
Στο Χαλκειός βρέθηκαν και οι αντιπεριφερειάρχες Παντελής Μπουγδάνος και Παντελής Βρουλής με τον δεύτερο να τονίζει, λόγω και της αρμοδιότητας του, ότι άμεσα πρέπει η ΒΙΑΛ να κλείσει για λόγους υγείας.
 
Την αποσυμφόρηση των νησιών ζήτησε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παντελής Λεγάτος που ζήτησε από όλους τους Χιώτες να επισκεφτούν τη ΒΙΑΛ έτσι ώστε να δουν από μόνοι τους την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.
 

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο