«Γευτείτε την απεραντοσύνη και γενναιοδωρία της θάλασσας»

Δευ, 13/09/2021 - 19:12

geyteite_tin_aperantosyni_kai_gennaiodoria_tis_thalassas

Με την πατρική ευχή να μην απορρίψουν το ναυτικό επάγγελμα χωρίς πρώτα να το δοκιμάσουν καλωσόρισε του μαθητές του Ιδιωτικού Ναυτικού Λυκείου TEENS, ο καπ. Παναγιώτης Τσάκος, ευχόμενος καλή σχολική χρονιά.

Ο καπ. Παναγιώτης υπογράμμισε ότι οι απόφοιτοι του TEENS είναι ελεύθεροι να ακολουθήσουν όποιο επάγγελμα θεωρούν ότι τους ταιριάζει καλύτερα αλλά με την συμβουλή να δοκιμάσουν την διέξοδο της θάλασσας πριν την απορρίψουν.

Ο αγιασμός τελέστηκε το μεσημέρι στο ιδιωτικό ναυτικό λύκειο TEENS από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χίου Ψαρών & Οινουσσών κ. Μάρκο.

Στον αύλειο χώρο του σχολείου παρουσία του προέδρου του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» Ηλία Μητρόπουλου του διευθυντή Μιχάλη Μπελέγρη, του αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Μπουγδάνου, του Δημάρχου Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη, ο διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου υποδέχτηκαν και καλωσόρισαν του μαθητές στην νέα σχολική χρονιά. Ο Μητροπολίτης Χίου, καλωσόρισε του μαθητές με την ομιλία του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη προς τους μαθητές του Βασιλικού Γυμνασίου Αθηνών στον λόφο της Πνύκας, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Ευχές για καλή σχολική χρονιά έδωσαν στους μαθητές ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου και ο Δήμαρχος Χίου υπογραμμίζοντας ότι η πολιτεία είναι δίπλα τους αρωγός στα όνειρα και τα σχέδια τους.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο