Χίος, Δευτέρα 6 Απριλίου

Η πίτα του Ναυτικού Λυκείου Τσάκου

Σάβ, 15/02/2020 - 20:48

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Ιδιωτικό Ναυτικό Λύκειο TEENS, εγκαινιάζοντας παράλληλα και τις νέες αίθουσες διδασκαλίας και εργαστηρίων.

«Αυτό το σχολείο είχαμε ως στόχο να είναι ανοικτό για όλους και για τον λόγο αυτό έχουμε εξασφαλίσει σε συνεργασία με ναυτιλιακές εταιρίες υποτροφίες έτσι ώστε να μπορεί κάθε παιδί που θέλει να ακολουθήσει το ναυτικό επάγγελμα να μπορεί να φοιτήσει εδώ», ανέφερε ο Διευθυντής του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» Μιχάλης Μπελέγρης συμπληρώνοντας ότι κάθε χρόνο θα εξελισσόμαστε και θα προσφέρουμε στο σχολείο και στους μαθητές μας.

«Το σχολείο μας φέτος έχει 64 μαθητές από 19 που είχε πέρσι με τους 12 από αυτούς να είναι ενήλικες», ανέφερε ο διευθυντής του ΤΕΕΝS Θανάσης Καραπούλιος, τονίζοντας ότι έχει δημιουργηθεί μια νέα δομή φιλοξενίας, μέσα στην πόλη, προκειμένου παιδιά από όλη την Ελλάδα να έρθουν στην Χίο και να γνωρίσουν την Ναυτιλία.

Παράλληλα ο διευθυντής του ΤΕΕΝS, ενημέρωσε ότι έχουν ξεκινήσει οι προεγγραφές για όσους ενδιαφέρονται να ενταχτούν στο μαθητικό δυναμικό του σχολείου.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο