Χορτοκοπές, διαγραμμίσεις, σημάνσεις στο δρόμο για Αγία Μαρκέλλα

Δευ, 19/07/2021 - 20:05

hortokopes_diagrammiseis_simanseis_sto_dromo_gia_agia_markella

Σε καθαρισμούς χορτοκοπών για την εξυπηρέτηση ειδικά των περιπατητών προσκυνητών που την παραμονή αλλά και ανήμερα της Αγίας Μαρκέλλας της Χιοπολίτιδος επισκέπτονται το προσκύνημα προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Χίου στον επαρχιακό δρόμο Χίου – Βολισσού – Αγίας Μαρκέλλας.

Επίσης, όπως γνωστοποίησε με δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Μπουγδάνος έχει ήδη εγκατασταθεί εργολάβος που εκτελεί εργασίες διαγράμμισης και σήμανσης στο νέο ασφαλτοτάπητα από τα Λιμνιά έως την Αγία Μαρκέλλα, μόνο που το έργο αυτό θα ολοκληρωθεί μέσα στον Αύγουστο. Επίσης το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου θα προχωρήσει σε σειρά υποστηρικτικών δράσεων προς τους προσκυνητές της Αγίας Μαρκέλλας την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, παραμονή της εορτής της Αγίας.

Παντελής Μπουγδάνος, Περιφερειακή Ενότητα Χίου, Αγία Μαρκέλλα, εργασίες διαγράμμισης, εργασίες σήμανσης, οδικό δίκτυοΣυγκεκριμένα ειδικά για το σκοπό αυτό, συνεργεία θα προσφέρουν νερό και αναψυκτικά στους πεζοπόρους προσκυνητές και θα διανέμουν ενημερωτικό υλικό αντιπυρικής προστασίας στα διερχόμενα αυτοκίνητα. Ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Μπουγδάνος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει χορηγούς, εθελοντές αλλά και προσωπικό για τη συμμετοχή τους στη δράση.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο