Η πρώτη μετεκλογική συνέντευξη του Περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη

Τρί, 18/06/2019 - 07:05

kostas_moytzoyris_meteklogika_stin_alitheia_tv

Δεν θα περιμένει καν την Νομοθετική πρωτοβουλία Μητσοτάκη, που θα λύνει τα χέρια Περιφερειαρχών και Δημάρχων, που βρέθηκαν μεν στο τιμόνι Περιφερειών και Δήμων αλλά με μηχανές… μειοψηφίας.

Ο νέος Περιφερειάρχης Κ. Μουτζούρης στην πρώτη μετεκλογική του συνέντευξη δηλώνει ευτυχής αν υπάρξει τέτοια ρύθμισης διευκόλυνσης αλλά είναι βέβαιος ότι δεν την χρειάζεται…

«Είμαι βέβαιος είπε, ότι θα έχουμε την πλειοψηφία τον Σεπτέμβριο, που θα αναλάβουμε. Ήδη έχω πραγματοποιήσει τις επαφές μου».

Όταν τον ρωτήσαμε αν αυτό αφορά και τον Συνδυασμό Καλογήρου, ήταν και σ’ αυτό θετικό.

«Υπήρξε είπε, μια βιαστική αντίδραση εν θερμώ, λόγω λύπης για το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι ο χρόνος θα λύσει τα προβλήματα αυτά. Άλλωστε με τους Συμβούλους της κας Καλογήρου ανήκουμε στον ίδιο ιδεολογικό χώρο, τι έχουμε να χωρίσουμε;»

Το ίδιο ενωτικός εμφανίστηκε και με τους άλλους Συνδυασμούς γεμάτος καλά λόγια για τους επικεφαλής τους. «Έχουμε όλοι Ακαδημαϊκή καριέρα, είπε, αυτό ανεβάζει το επίπεδο».

Τέλος αναφερόμενος την προτεραιότητα του την επομένη των εκλογών, δεν άφησε καμιά παρερμηνεία.

«Θα υλοποιήσουμε αυτό που υποσχεθήκαμε. Τα νησιά αποκτούν αυτονομία, στα πλαίσια πάντα των Νόμων. Όλοι μαζί θα συναποφασίζουμε αλλά ο καθένας θα κάνει κουμάντο στο σπίτι του».

Όσον αφορά τον ορισμό Αντιπεριφερειαρχών, ξεκαθάρισε ότι η αποφάσεις θα είναι συλλογικές, θα ικανοποιούν τους πάντες και θα παρθούν τον Αύγουστο.

Η συνέντευξη του Κ. Μουτζούρη στον Γιάννη Τζούμα και μεταδόθηκε στο χθεσινό πρόγραμμα στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο