Καταψηφίστηκε το πρόγραμμα τουριστικής προβολής 2023

Πέμ, 22/12/2022 - 20:17

katapsifistike_to_programma_toyristikis_provolis_2023

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Bορείου Αιγαίου το βράδυ της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου καταψήφισε την εισήγηση του προγράμματος τουριστικής προβολής που παρουσίασε η Περιφερειακή Αρχή Μουτζούρη. Μόλις 13 ήταν οι θετικές ψήφοι. 6 σύμβουλοι ψήφισαν λευκό (ανάμεσά τους όλοι οι σύμβουλοι της παράταξης Χριστόφα, εκτός από τον Στέλιο Καμπούρη) ενώ 21 ήταν οι αρνητικές ψήφοι.

Πρόκειται για τους συμβούλους των παρατάξεων Ανταρσία στο Αιγαίο, Άλλος δρόμος, Συμπαράταξη Πολιτών, ΛΑΣ και Εμείς για το Αιγαίο. Επίσης καταψήφισαν οι σύμβουλοι Άρης Χατζηκομνηνός και Παντελής Μπουγδάνος που είναι μέλη της παράταξης Μουτζούρη.

Η συζήτηση του θέματος κράτησε δύο ώρες. Ωστόσο ο εισηγητής του, Αντιπεριφερειάρχης Νικόλαος Νύκτας, δεν κατάφερε να πείσει το Συμβούλιο πως ο συγκεκριμένος σχεδιασμός θα μπορούσε να οδηγήσει σε αύξηση την τουριστική κίνηση στα νησιά του βορείου Αιγαίου. Αυτό υποστήριξε και σε δηλώσεις του σήμερα ο περιφερειακός σύμβουλος της ΛΑΣ Γιώργος Αμπαζής τονίζοντας ότι ως Λαϊκή Συσπείρωση και ως ΚΚΕ αντιμετωπίζουν τον τουρισμό με μια άλλη, διαμετρικά αντίθετη αντίληψη.

Πρόσφατα βίντεο