Κινητοποίηση αύριο στην πλατεία και πορεία

Τρί, 18/01/2022 - 20:04

kinitopoiisi_ayrio_stin_plateia_kai_poreia

Με συλλαλητήριο στην Πλατεία Νικολάου Πλαστήρα κορυφώνουν οι μαθητές τις κινητοποιήσεις τους, ενώ οι καταλήψεις συνεχίζονται σε 6 Σχολεία, στα οποία πάντως παίρνονται απουσίες και γίνεται μάθημα με τηλεκπαίδευση.

Στο συλλαλητήριο συμμετέχουν και οι Δάσκαλοι, ο Σύλλογος των οποίων αποφάσισε την πραγματοποίηση αύριο Τετάρτη τρίωρης στάσης εργασίας από τις 11.00 π.μ. Και η Ε.Γ. του Ν.Τ. Χίου της ΑΔΕΔΥ προκηρύσσει στάση εργασίας, σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α. του Νομού Χίου για αύριο Τετάρτη 19/1/2022 και ώρα από 11:00 πμ έως τη λήξη του ωραρίου προκειμένου να συμμετέχει δυναμικά στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Καλεί δε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία της δύναμής της, τους φορείς, όλους και όλες να μετέχουν δυναμικά στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο στις 11.30 πμ στο χώρο κάτω από τον Οίκο Χίου Διδασκάλου τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Παράλληλα εκπρόσωποι των μαθητών συναντήθηκαν σήμερα με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης στους οποίους έθεσαν τα αιτήματά τους ζητώντας στήριξη.

Πρόσφατα βίντεο