«Ναι στον εμβολιασμό όχι στον περιορισμό συνταγματικών ελευθεριών» 30 προβολές 26 Αυγ 2021

Πέμ, 26/08/2021 - 21:22

nai_ston_emvoliasmo_ohi_ston_periorismo_syntagmatikon_eleytherion

Με κεντρικό σύνθημα «Ναι στον Εμβολιασμό αλλά όχι στον περιορισμό των συνταγματικών μας ελευθεριών», οι εργαζόμενοι στα Δημόσια Νοσοκομεία πραγματοποίησαν πανελλαδική στάση εργασίας, ζητώντας από το υπουργείο Υγείας να ακυρώσει το νόμο για αναστολή εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών από 1η Σεπτεμβρίου.

Στη στάση εργασίας συμμετείχε και το ΣΕΣΧΟΧ που πραγματοποίησε συγκέντρωση το πρωί έξω από το «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΕΣΝΟΧ Γιάννη Λαμπαδοχυτό, στο Νοσοκομείο Χίου οι εργαζόμενοι ανεμβολίαστοι είναι ελάχιστοι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η εφαρμογή του μέτρου δεν θα στερήσει από εργαζόμενους τη δουλειά τους και από το Νοσοκομείο Χίου προσωπικό.

Στο ίδιο πλαίσιο και οι δηλώσεις του μέλους του ΣΕΣΝΟΧ Μαρίας Σαραντινούδη που τόνισε ότι είναι υπέρ των εμβολιασμών αλλά όχι με τον αυταρχικό τρόπο της κυβέρνησης.

Στο πλευρό των εργαζομένων στο «Σκυλίτσειο» συνδικαλιστικοί φορείς και πολιτικές παρατάξεις με τον Παναγιώτη Νικήτα αντιπρόεδρο του ΝΤ Χίου ΑΔΕΔΥ και τον περιφερειακό σύμβουλο της ΛΑΣ Γιώργο Αμπαζή να τονίζουν ότι η κατάσταση που η κυβέρνηση έχει διαμορφώσει στους χώρους υγείας, οξύνει τα προβλήματα αντί να τα αντιμετωπίζει.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο