"Νερομπογιές και νότες" σε νέο χώρο

Σάβ, 31/08/2019 - 19:15

se_neo_horo_o_paidikos_stathmosnerompogies_kai_notes

ο πρωί του Σαββάτου εγκαινιάστηκε ο νέος χώρος  των 700 περίπου τμ, που θα στεγάσει τον δημοτικό βρεφονηπιακό  σταθμό «Νερομπογιές και Νότες».

 Με την εξωτερικό χώρο να είναι ημιτελής, καθώς μένουν ακόμη αρκετά να γίνουν, αλλά τον εσωτερικό να εντυπωσιάζει τους παριστάμενους,  ο βρεφονηπιακός σταθμός της ΔΗΚΕΧ θα είναι  έτοιμος, σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρείας Κλέαρχο Χρύση,  να υποδεχτεί από τις 11 Σεπτεμβρίου περίπου 75 νήπια και βρέφη.

«Αυτό που  θα αντικρίσετε είναι αποτέλεσμα εντατικών εργασιών τεσσάρων μόνο μηνών. Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να έχουμε ολοκληρώσει τον εξωτερικό χώρο, o οποίος όμως θα παραδοθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδος έτσι ώστε στις 11 Σεπτεμβρίου ο Σταθμός Νερομπογιές και Νότες να λειτουργήσει, έχοντας εξασφαλίσει και  την άδεια καταλληλότητας από την επιτροπή που ελέγχει τους παιδικούς σταθμούς» ανέφερε ο κ. Χρύσης που εισέπραξε τα εύσημα για την όλη προσπάθεια, τόσο από τον δήμαρχο Μανώλη Βουρνού όσο και από την διευθυντήρια του παιδικού σταθμού  κ. Σιδεράτου.

Ο Μανώλης Βουρνούς στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε σε όλες τις προσπάθειες που έχει  καταβάλει η δημοτική αρχή για να γίνουν περισσότεροι παιδικοί σταθμοί τονίζοντας ότι είναι ήδη έτοιμος ο παιδικός σταθμός στο  Χαλκειός ενώ σύντομα θα λειτουργήσει και παιδικός σταθμός στα Μαστιχοχώρια,  εκφράζοντας παράλληλα και το «παράπονο» ότι κανείς από την νέα δημοτική αρχή δεν παρέστη στα εγκαίνια.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο