Ο Ν. Μηταράκης στη Βουλή για το θέμα των μαστιχοπαραγωγών

Τρί, 15/05/2018 - 06:23

i_kyvernisi_syriza-anel_synehizei_na_empaizei_toys_mastihoparagogoys_gia_tis_apozimioseis

"Το εύρος της σύγχυσης και της ανικανότητας της κυβέρνησης αποκάλυψε η σημερινή συζήτηση στη Βουλή, της επερώτησης του βουλευτή Χίου κ. Μηταράκη για τις αποζημιώσεις των μαστιχοπαραγωγών από τις φωτιές του 2016.
 

Αυτό σημειώνει ο ίδιος σε ανακοίνωση του συμπληρώνοντας:

"Ο κ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κατέθεσε έγγραφο που αποδεικνύει ότι το αίτημα της κυβέρνησης προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για διεύρυνση της βάσης υπολογισμού των δικαιούχων, κατατέθηκε μια μέρα μετά την κατάθεση τηςεπερώτησης του βουλευτή.

Και ενώ ο τοπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ήδη από τον Ιανουάριο του 2018 ότι έχει διαβεβαιώσεις του Υπουργείου ότι υπάρχει ειδική διαδικασία διαπραγμάτευσης για τη μαστίχα. 

Κατά τα υπόλοιπα σημεία, δε λάβαμε καμιά απάντηση: ούτε πότε θα υπογραφεί η νέα ΚΥΑ, ούτε πότε θα πληρωθούν επιτέλους οι μαστιχοπαραγωγοί, ούτε τελικά ποιες είναι οι ειδικές ρυθμίσεις που αποκόμισε η κυβέρνηση για τη μαστίχα.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο