Οι μόνοι που θέλουν τις δομές είναι οι εργολάβοι του κ. Μηταράκη

Παρ, 24/09/2021 - 19:08

oi_monoi_poy_theloyn_tis_domes_einai_oi_ergolavoi_toy_k._mitaraki

Με στόχο την ενημέρωση των τοπικών κοινωνιών σχετικά με τις απόψεις του κόμματος αλλά και τη δουλειά που κάνουν οι ευρωβουλευτές του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στη Χίο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης.

Σήμερα το μεσημέρι ο κ. Αρβανίτης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ την οποία μονοπώλησαν το εργασιακό πλαίσιο αλλά και το μεταναστευτικό.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ υπογράμμισε ότι με πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα γίνονται διεργασίες ώστε να καθοριστεί ένας ευρωπαϊκός κατώτατος μισθός και να περιοριστούν οι μισθολογικές διαφορές μεταξύ των κρατών, ενώ αναφερόμενος στα υψηλά ποσοστά ανεργίας στο Βόρειο Αιγαίο υπογράμμισε ότι πρέπει να υπάρξει στήριξη του πρωτογενούς τομέα.

Αναφορικά με το μεταναστευτικό ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ τόνισε ότι το νέο σύμφωνο μετανάστευσης που προωθείται από τους Νότη Μηταράκη και Μαργαρίτη Σχοινά και δεν χαίρει εμπιστοσύνης συνολικά στην Ευρώπη και γι’ αυτό το λόγο δεν εγκρίνεται ευρωπαϊκά. Παράλληλα ο ίδιος αναφέρθηκε στους χειρισμούς του υπουργού μετανάστευσης Νότη Μηταράκη και κυρίως στις νέες δομές τονίζοντας ότι η χρηματοδότηση των κλειστών/ελεγχόμενων δομών δεν είναι εξασφαλισμένη αφού η Ευρωπαία Επίτροπος Μετανάστευσης έχει τονίσει ότι θα χρηματοδοτήσει μόνο ανοικτού τύπου δομές.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο