Ολοκληρώνεται ο Περιφερειακός της Πόλης

Τετ, 03/10/2018 - 20:17

pros_oloklirosi_a_kai_d_tmima_toy_perifereiakoy_dromoy_tis_polis_tis_hioy

Ολοκληρώνεται  και παραδίδεται μέχρι το τέλος του χρόνου  ο περιφερειακός δρόμος της πόλης  καθώς μέσα στο επόμενο δίμηνο θα δοθούν  στην κυκλοφορία το Α και το Δ τμήμα .

Στο Δ τμήμα , αυτό που ενώνει το Λατόμι με την παραλιακή του Βροντάδου το έργο έχει ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό του και απομένει πλέον η σύνδεση των δικτύων και η κατάληξή τους στη θάλασσα.

«Είναι το τελευταίο κομμάτι που κατασκευάζεται και μέχρι τέλος χρόνου θα δοθεί στην κυκλοφορία και θα αλλάξει τους όρους  που κυκλοφορούμε στην πόλη» ανέφερε ο δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς, συμπληρώνοντας ότι πάνω από 15 χρόνια έχει ξεκινήσει η υλοποίηση αυτού του έργου με την σημερινή αρχή να  ασχολείται με αυτό από την πρώτη μέρα της θητείας της.

Προς ολοκλήρωση όμως βαίνει και το Α τμήμα του περιφερειακού δρόμου στην περιοχή του Παρθένη.

«Πριν 2 χρόνια πήραμε την απόφαση να αλλάξουμε τη μελέτη και να μην γκρεμιστεί το γεφύρι. Αυτή τη στιγμή είμαστε στη φάση της τοποθέτησης των τελευταίων σκυροδεμάτων που θα σκεπάσουν τον αγωγό από τον οποίο περνά ο ποταμός. Ευελπιστούμε ότι τα έργα ασφαλτικά, πεζοδρόμια, φωτιστικά θα τελειώσουν μέσα στον Νοέμβριο και μέχρι τέλος του χρόνου θα έχει παραδοθεί προς χρήση», ανέφερε ο Μανώλης  Βουρνούς, συμπληρώνοντας ότι περάσαμε από συμπληγάδες και από …πέτρες που μας έριχναν!.

Στο ίδιο πλαίσιο και η εκτίμηση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου με τον διευθυντή της Λευτέρη Παπαλάνη να τονίζει ότι  μετά τα έργα για τα όμβρια, που εκτελούνται αυτή την περίοδο, θα ακολουθήσουν οι  νησίδες , διαγραμμίσεις και πεζοδρόμια, ανέφερε ο κ. Παπαλάνης, συμπληρώνοντας  ότι μέχρι τέλους του χρόνου θα παραδοθεί στην κυκλοφορία.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο