Πέμ, 03/08/2023 - 23:28
Εκδήλωση γευσιγνωσίας με πρωταγωνιστή ελληνικό λυοφιλιωμένο γιαούρτι που παρασκευάσθηκε με την τεχνολογία της κρυοξήρανσης, διοργανώνει αύριο 8.30 το βράδυ η Mediterra, στο κατάστημα Mastihashop της Χίου, το οποίο σημειωτέον γιορτάζει και τα 20 χρόνια του. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν σεφ και πάστρι σεφ του νησιού μας που θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους με αυτό το νέο προϊόν της Mediterra, αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας του επιστημονικού της προσωπικού και το δεύτερο κατά σειρά, μετά το λυοφυλιωμένο μανταρίνι.








































