Ας περιμένουμε πρώτα να ολοκληρωθούν τα έργα στις νησίδες

Πέμ, 19/03/2020 - 03:40

as_perimenoyme_prota_na_oloklirothoyn_ta_erga_stis_nisides

Εγκαινιάστηκε με τα πρώτα δύο τροχαία η νέα νησίδα στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στο Καστέλο.
 
Όπως λένε κάτοικοι στην "Αλήθεια" χθες το απόγευμα συνέβη το δεύτερο, πιο σοβαρό τροχαίο, όταν βυτιοφόρο όχημα μεταφοράς καυσίμων έπεσε πάνω στη νησίδα, παρασέρνοντας και την πινακίδα που είχε τοποθετηθεί εκεί.

 

Κατά τους κατοίκους της περιοχής, η νησίδα που κατασκευάστηκε βόρεια της εκκλησίας δεν ανακόπτει την ταχύτητα των διερχόμενων οχημάτων με κατεύθυνση από Βροντάδο προς Χίο, ενώ λόγω λακκούβας που υπάρχει στο οδόστρωμα οι διερχόμενοι οδηγοί για να την αποφύγουν κινούνται πιο αριστερά με αποτέλεσμα να πλησιάζουν προς το μέρος της νησίδας.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιάννης Ξενάκης, σημείωσε ότι οι ειδικοί που σχεδίασαν το έργο, τόσο στο Νοσοκομείο, όσο και στην Αγία Παρασκευή, γνωρίζουν καλύτερα τι πρέπει να γίνει για να ανακοπεί η ταχύτητα των οχημάτων.
 
Σημείωσε δε ότι οι παρεμβάσεις στα συγκεκριμένα σημεία δεν έχουν ολοκληρωθεί πλήρως και ανέφερε ως παράδειγμα τις νησίδες νοτίως του αεροδρομίου, όπου και πάλι υπήρξαν στην αρχή γκρίνιες πολιτών και τροχαία, όμως τώρα που το έργο ολοκληρώθηκε και με τη σήμανση που έγινε είναι χαρακτηριστικό ότι εδώ και δύο μήνες δεν έχει συμβεί κανένα τροχαίο!

Πρόσφατα βίντεο