Τα προβλήματα του παραλιακού μετώπου στον Βροντάδο

Δευ, 07/12/2020 - 19:08

ta_provlimata_toy_paraliakoy_metopoy_ston_vrontado

Έκκληση να σταματήσουν οι παράνομες σταθμεύσεις κ.λπ. στους δρόμους του Βροντάδου, κάνει με ανακοίνωση του το Τοπικό Συμβούλιο.  Στο θέμα αναφέρθηκε σήμερα η πρόεδρος του συμβουλίου, Μαριάνα Πελαντή, επισημαίνοντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν για πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων ειδικά στην περιοχή από Τρεις Μύλους προς Αίπος, στον εσωτερικό δρόμο των Λιβαδίων.

Δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή και των επιμέρους προβλημάτων που δημιουργούνται και λόγω της ρυμοτομίας στον Βροντάδο η κα Πελαντή επισημαίνει ότι η παρέμβασή τους δεν έχει τιμωρητικό χαρακτήρα, ενώ παράλληλα εργάζονται στην κατεύθυνση εξεύρεσης εναλλακτικών λύσεων όπως η επανεξέταση των μονοδρομήσεων αλλά και η αναζήτηση οικοπέδων προκειμένου να δημιουργηθούν χώροι στάθμευσης.

Η κα Πελαντή απάντησε και για τα κυκλοφοριακά προβλήματα που παρατηρούνται ειδικά τη θερινή περίοδο στο παραλιακό μέτωπο του Βροντάδου, τα οποία έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια λόγω και της ιδιαίτερης επιχειρηματικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται στην περιοχή.

Στο θέμα των παράνομων σταθμευμένων ΙΧ στον Βροντάδο τοποθετήθηκε και ο Διευθυτής του Τμήματος Τροχαίας της Δ/νσης Αστυνομίας Χίου, που όχι μόνο συνηγορεί στα όσα λέει το Τοπικό συμβούλιο της περιοχής για το ασφυκτικό πρόβλημα έλλειψης χώρων στάθμευσης αλλά δείχνει και ποιός θα λύσει το ζήτημα.

Οι ίδιοι οι Βρονταδούσοι που παραπονιούνται είναι εκείνοι που σταθμεύουν, επισημαίνει ο Παντελής Καλανδρόπουλος και σημειώνει ότι υπηρεσία του έχει ζητήσει τη λήψη μέτρων στον παραλιακό του Βροντάδου, όμως η οδοσήμανση και η τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων σκοντάφτει στο γεγονός ότι τα πεζοδρόμια είναι παράνομα!

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο