Αν θέλουμε οικονομία πρέπει να κάνουμε πρόληψη

Δευ, 03/02/2020 - 22:37

an_theloyme_oikonomia_prepei_na_kanoyme_prolipsi

Με την κατάσταση στο Νοσοκομείο Χίου ασχολείται η σημερινή εκπομπή της «Αλήθεια TV», «Η επικαιρότητα με άλλο μάτι», με καλεσμένους τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών του «Σκυλίτσειου», Γιάννη Μαλαφή και τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα, Γιάννη Λαμπαδοχυτό.
 
Σημειωτέον ότι στη συζήτηση προσκλήθηκε να συμμετάσχει και η διοικήτρια του Νοσοκομείου, Ελένη Κανταράκη, αλλά αρνήθηκε ευγενικά να παραστεί.
 
Οι δύο πρόεδροι, αφού περιγράφουν την υπάρχουσα κατάσταση, που για τους γιατρούς σαφώς δεν είναι καλή αλλά δεν είναι και η χειρότερη που έχει υπάρξει, σε αντίθεση με τους νοσηλευτές που τη θεωρούν την πιο κακή από κάθε άλλη φορά, συμφωνούν ότι τα θέματα υγείας στις νησιωτικές περιοχές δεν πρέπει να μπαίνουν στη βάση κόστους - οφέλους.
 
Αν οι κυβερνώντες επιθυμούν τα νησιά να κατοικούνται, θεωρούν λάθος την υπάρχουσα διοικητική διάρθρωση, ενώ εξίσου λάθος θεωρούν το εκάστοτε διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου, ειδικά στα νησιά, να είναι 5μελές και να μην εκπροσωπείται σε αυτό ο πρώτος και ο δεύτερος βαθμός τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο