Το τμήμα δημοσιογραφίας παρουσιάζει τα υπόλοιπα τμήματα του Δημόσιου ΙΕΚ

Τετ, 11/12/2019 - 17:50

reportaz_apo_to_d.iek_hioy

Το πρώτο τους ρεπορτάζ πραγματοποίησαν οι σπουδαστές δημοσιογραφίας σε συνεργασία με τους σπουδαστές της Φωτογραφίας, του Δ.ΙΕΚ Χίου.

Το Δ.Ι.Ε.Κ Χίου είναι μια μεταλυκειακή δομή ” Δια Βίου Μάθησης ” που ιδρύθηκε το 1996 και στεγάζεται στο 1ο Γενικό Λύκειο, στην περιοχή Χριστός Βαρβασίου. Σήμερα, έχει 13 ειδικότητες κατάρτισης που η επιλογή τους και εφέτος, έγινε σύμφωνα, με την ζήτηση που υπάρχει στην αγορά εργασίας. Η φοίτηση είναι δωρεάν, διετούς διάρκειας, ενώ το ωράριο είναι απογευματινό, για να εξυπηρετεί και όσους ήδη εργάζονται. 

Τους «πιάσαμε» επί το έργον…

Μια δημοσιογραφική «εισβολή» σε κάποια από τα πολλά τμήματα του ΙΕΚ της Χίου, πραγματοποίησαν το τμήμα της δημοσιογραφίας και της φωτογραφίας το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης μαζί με τους εκπαιδευτές τους τον δημοσιογράφο κ. Τζούμα και τον φωτογράφο κ. Βούλγαρη, με σκοπό την καταγραφή αντιδράσεων κυρίως των σπουδαστών από την ξαφνική αυτή επίσκεψη κατά την ώρα του μαθήματος. Προς το παρόν τρεις ήταν οι ειδικότητες που επισκέφτηκαν: της αισθητικής και μακιγιάζ, της κομμωτικής και των βρεφονηπιοκόμων. 

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο