Υποδοχή πρωτοετών σπουδαστών στην ΑΕΝ Μηχανικών Χίου-05/12/18

Πέμ, 06/12/2018 - 13:20

ypodohi_protoeton_spoydaston_stin_aen_mihanikon_hioy-051218

Tους  78  πρωτοετείς της υποδέχτηκε η ΑΕΝ Μηχανικών Χίου, με μια λιτή τελετή στην οποία κυριαρχούσαν οι ευχές όλων προς τους έλληνες ναυτικούς.

Η ΑΕΝ Μηχανικών Χίου έχει αναδεχθεί ως μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα και αυτό φαίνεται στους σπουδαστές που συγκεντρώνει από διάφορα σημεία της  χώρας, με την διοικήτριά της, Μαρία Κατσάρη, να τονίζει ότι φέτος  η σχολή πήρε το μικρότερο αριθμό φοιτητών λόγω πληρότητας.

Την ευχή να υψώσουν την ελληνική σημαία όλα τα ελληνόκτητα πλοία εξέφρασε ο μητροπολίτης Χίου, κ. Μάρκος, που καλωσόρισε με ευχές τους φοιτητές.

Είμαστε μια σχολή που σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την αποφοίτηση εργάζονται οι μαθητές μας στο επάγγελμα που έχουν επιλέξει, ανέφερε η διευθύντρια σπουδών, Μαρία Μακκά.

Στους  μαθητές που ξεχώρισαν απονεμήθηκαν χρηματικά βραβεία και έπαινοι και η τελετή έκλεισε με την ευχή όλων να συναντούν γαλήνιες θάλασσες.

Ολόκληρη η τελετή υποδοχής των πρωτοετών σπουδαστών θα προβληθεί την Παρασκευή 7/12/18 στην εκπομπή «Χία Ναυτιλία» της "Αλήθεια TV".

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο