Αεροδρόμιο Χίου: Αντί για… μπούρμπουλα, ψύκτης!

Γιάννης Τζούμας
Τετ, 28/07/2021 - 19:36

Και ξαφνικά μπορεί να μην λύσαμε το… Κυπριακό, αλλά αποκτήσαμε ψύκτη στο Αεροδρόμιο, μετά το χθεσινό δημοσίευμα μας για τον… μπούρμπουλα.

Ερώτηση τώρα. Οι πινακίδες ότι λόγω κλειστού Κυλικείου, δεν υπάρχει νερό εμφιαλωμένο έφυγαν;

Και επειδή δεν ζούμε σε άλλη χώρα και το ευκολότερο πράγμα είναι το… πυροβόλημα, ας πάμε παρακάτω και ας πούμε ότι ατυχώς δημιουργήθηκε αυτό το ζήτημα και να μην ξαναγίνει, αλλά να ακουστεί και ο αντίλογος.

Το κράτος, δια της πολιτικής ηγεσίας, θα κάνει πολύ καιρό ότι δεν καταλαβαίνει, ότι δεν μπορεί να κάνει, ή να συμπεριφέρεται ως… γύφτος;

Κανείς δεν έχει ακούσει για Δημόσιες υπηρεσίες, που οι υπάλληλοι φέρνουν χαρτί υγείας από το σπίτι τους, γιατί δεν διαθέτει η Υπηρεσία;

Κανείς δεν έχει ακούσει ότι μέχρι να γίνει η διαδικασία αγοράς ενός συστήματος με μπαταρίες, είναι ή ίδια με την αγορά ενός… F-16, και προκειμένου να μην ξεμείνει το Αεροδρόμιο, οι εργαζόμενοι το αγοράζουν από την τσέπη τους;

Κανείς δεν έχει ακούσει ότι υπάρχουν Υπηρεσίες, που «κομψή – κομψά» λένε στους συναλλασσόμενους να φέρνουν χαρτί φωτοτυπίας, γιατί το κρατικό… τελείωσε;

Κοντολογίς, γιατί κάποιοι στην πολιτική ηγεσία κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν;

Προφανώς ελλείψει αντιπολίτευσης θα γίνουν και άλλα τέτοια, αλλά ας ευχηθούμε το θεσμικό κενό να κλείσει γρήγορα.

Και μέσα σε όλα ο Γιώργης Αμπαζής, «αποκάλυψε» σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο τις περιοχές, που έχουν προκριθεί για Λατομικές ζώνες.

Έχομε και λέμε λοιπόν:

 Τσικουδιά (Καρυές), Τράχωνας (Καρδάμυλα), Μαραθόβουνο (Ομηρούπολη), Σπηλαιόβαραθρο Αμυγδαλιάς (Ομηρούπολη), Τρύπα στην Μπαμπακιά (Ομηρούπολη), Σπηλαιόβαραρθο στην Μπερέτα (Ομηρούπολη).

Πριν ξεκινήσει λοιπόν η συζήτηση, καταγγέλλομε ότι οι περιοχές αυτές είναι πρώτον…. πασίγνωστες, είναι απείρου κάλλους, είναι Natura, γειτνιάζουν με αρχαιολογικούς χώρους, μπορεί και με… ξωκκλήσια, στις περιοχές αυτές αναπαραγάγονται αγογγύστως και αδιαλείπτως αγριοκούνελα και υπάρχουν και άγρια προστατευόμενα σαλιγκάρια.

Α, οι Μπαμπακιές αποκλείονται έτσι και αλλιώς, γιατί εκεί θα γίνει το Κλειστό Κέντρο Μεταναστών. Το άλλο του Μηταράκη στον… Θόλο θα είναι…. βοηθητικό.

 

Y.Γ.: Mιλάμε… έγραψε. Απάντηση του Αντιδημάρχου παντός καιρού Παναγιώτη Μανδάλα, που δεν ανοίγει και καλά κάνει, αφού δεν πατάει ψυχή, τους κλιματιζόμενους χώρους στους Δήμους, λόγω αναμενόμενου καύσωνα. «Δεν χρειάζεται η Χίος είναι το νησί των ανέμων».

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα