Δήμαρχον Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη, ενταύθα

Γιάννης Τζούμας
Τρί, 13/07/2021 - 18:26

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, επειδή  οι… καλές φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Χίου και των δημοτικών στελεχών, πέφτουν βροχή, και επειδή ενδεχομένως ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, έχει τελευταία χαλαρώσει την εξάσκηση του στις… ξένες γλώσσες, τον κάνουμε γνώστη της φωτογραφίας αυτής από την Ελάτα, που όπως μας ενημερώνουν αναγνώστες μας, είναι συνηθισμένη την καλοκαιρινή περίοδο.

Αναμένουμε τις ενέργειες του Δημάρχου, αν και δεν κρύβομε την απογοήτευση μας, που θα χάσουμε τις… απευθείας επαφές του με τις υπηρεσίες μετά την σχετική… θέαση.

Όπως και νάχει έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά παρακολουθώντας τις αντιδράσεις αυτών, που νομίζουν ότι σκουπίζοντας κάτω από το χαλί κρύβουν το πρόβλημα.

 

Υ.Γ.: Συγνώμη που σήμερα γράψαμε λίγα αλλά θα πρέπει να  αποσυρθούμε για μελέτη, γιατί με 13-14 απολυτήριο πρέπει να σκεφτούμε καλά σε σε πιά Πανεπιστήμια θα πάμε.

Ως γνωστόν για το 1ο πεδίο βάση εισαγωγής είναι το 8,8, για το 2ο το 9,4 και για το 3ο το 9,6.

Λέω μετά τον Κομνηνό, πέρσι είχα περάσει… Μαθηματικός με… 8, φέτος να την σπάσω του Φραγκομίχαλου και να το ρίξω με κανένα 9αράκι στη…Φιλολογία.  

Σχετικά Άρθρα