Κι’ αν αύριο η μη έλευση ασθενοφόρου… χρεώνεται;

Γιάννης Τζούμας
Πέμ, 08/06/2023 - 22:03

Κατ’ αρχήν κάνουμε τον σταυρό μας όλοι.

Το Ασθενοφόρο, που δεν ήρθε δεν επηρέασε την υγεία του Μάρκου Σκούφαλου.

Τυχερός; Η… Κυβέρνηση να δείτε.

Σκέπτονται το περιστατικό να «κάθιζε» προεκλογικά;

Και να μην αφορούσε έναν ενήλικα αλλά ένα παιδί, που η κοινωνία σ’ αυτές τις περιπτώσεις ευαισθητοποιείται περισσότερο;

Άρα, για να αφήσουμε τις δηλώσεις και τις ευθύνες. Την αλήθεια την είπε αυθόρμητα ο Βύρας του ΕΚΑΒ. 14 χρόνια στη δουλειά καμιά διαφορά δεν είδα, από το κακό πάμε στο χειρότερο.

Επίσης ας αφήσουμε τους ψήφους. Τα κριτήρια των ψηφοφόρων είναι γενικά και καλώς κρίνουν έτσι, αλλά καμιά Κυβέρνηση δεν στέκεται αν την βρίζουν και οι πέτρες και αν την φτύνουν και τα βότσαλα.

Συνεπώς ΛΥΣΗ τώρα, άμεσα και με… αλεύρι και νερό. Με αυτό γίνονται λουκουμάδες και όχι με τα στερεά απόβλητα των εντερικών σωλήνων.

Η υγεία θέλει λεφτά και ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ προσωπικού, που να οργανωθεί σωστά.

Αλλιώς; Αλλιώς θα πέφτει η σφαλιάρα σύννεφο, αλλά θα ανεβεί και το…ΚΟΣΤΟΣ, και εδώ επιτρέψτε μου να σταθώ λίγο, χωρίς να παρεξηγηθώ.

Δεν το συζητάμε ότι η ανθρώπινη ζωή είναι αναντικατάστατη και δεν αποτιμάται σε χρήμα. Δεν το συζητάμε ότι αυτό αφορά και τον τραυματισμό και την απώλεια της ακεραιότητας.

ΟΜΩΣ από την ώρα που υπάρχει ευθύνη της πολιτείας γιατί αυτή να μένει στο απυρόβλητο;

Να θυμίσω ότι στο Νοσοκομείο είμαστε χωρίς Νευροχειρουργό και νευραλγικά μηχανήματα; Πότε ήρθαν; Όταν οι ΗΛΙΘΙΟΙ κατάλαβαν ότι ο ετήσιος μισθός ενός γιατρού είναι μια πτήση του ΕΚΑΒ.

Άρα και στο Ασθενοφόρο, συγχωρείστε με αλλά εκτός των διεκδικήσεων, εκτός των αγώνων, εκτός της ανάληψης πολιτικής ευθύνης η λύση είναι ΜΙΑ.

Αγωγή κατά του Δημοσίου σε κάθε καθυστέρηση ασθενοφόρου. Αγωγή αποζημίωσης σε κάθε περίπτωση που η έλλειψη αντιμετώπισης περιστατικού προκαλεί βλάβη.

Λυπάμαι που το γράφω αλλά η λύση στο Ασθενοφόρο περνάει μέσα από την… φωτιά στην Σιδηρούντα. Τώρα που θα σκάσουν 1,5 εκατομμύριο ευρώ αποζημιώσεις, θα δούμε όλοι πόσο ταχύτεροι θα γίνουν στις δαπάνες πρόληψης.

Όταν λυπούνται μια βάρδια παραπάνω στο Ασθενοφόρο, γιατί οχήματα έχουν και περίσσευμα, τι περιμένομε όλοι για να το καταλάβουν; Ένας να προσφύγει εναντίον τους, μια οικογένεια, χτυπάω διακόσια ξύλα, να προσφύγει στη Δικαιοσύνη γιατί έχασε άνθρωπο της, γιατί δεν υπήρχε Ασθενοφόρο, θα τους πάρει και τα… σώβρακα.

Ξαναζητάω συγνώμη, αλλά έχω πλέον πειστεί ότι αυτοί που μας Κυβερνούν και μας διοικούν ΜΟΝΟ αυτή την γλώσσα καταλαβαίνουν.

 

Υ.Γ.: Eπειδή αύριο θα ρωτήσω τον Δήμαρχο μας και θα τον συγχίσω, ποιός Κυβερνά αυτό τον τόπο, είδαν στον Δήμο ότι τα κολονάκια τα ξήλωσαν ξανά έξω από το Κολέγιο. Τελικά ποιοί κάνουν κουμάντο, οι μαφίες;

Σχετικά Άρθρα