Μπράβο, επιτέλους μια νησίδα που μας... τιμά

Γιάννης Τζούμας
Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 05/08/2022 - 20:18

Δεν πειράζει, που άργησε η Περιφερειακή Ενότητα.

Η καλή δουλειά… αργεί να γίνει.

Χρόνια τώρα στην είσοδο της πόλης από το Αεροδρόμιο επικρατούσε αυτή η απαράδεκτη εικόνα με τις νησίδες της… ξεραϊλας.

Όχι μόνο οι ντόπιοι, αλλά κυρίως οι επισκέπτες μας απογοητεύονταν από την εγκατάλειψη που ενέπνεε, αφού δείχναμε αδιαφορία, προχειρότητα και κυρίως άγνοια της σημασίας της… λεπτομέρειας.

Αυτά όμως αποτελούν… παρελθόν.

Ωραία λουλούδια ήρθαν να αντικαταστήσουν τις… μολόχες, πρασινάδες σκεπάζουν επιτέλους το… τσαϊλι, που είχαν αντί για γρασίδι οι νησίδες.

Είναι δε τέτοιος ο… ενθουσιασμός, που μέχρι και περίοικοι βγήκαν να περιποιηθούν και να ποτίσουν τα παρτέρια αν και δεν χρειάζεται αφού διαθέτουν αυτόματο σύστημα ποτίσματος.

Ενδιαφέρον έχει επίσης, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η λεπτομέρεια στα άκρα των νησίδων, όπου η πράσινη λουλουδιαστή περιποίηση επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να… ντρέπεται κανείς τόση και τέτοια πολυτέλεια.

Πιστεύομε βέβαια να μην έρθει απότομα και μας… κάτσει στο στομάχι τόση ομορφιά.

Εννοείται βέβαια ότι κάνουμε πλάκα και πως οι φωτογραφίες είναι από άλλα μέρη του πολιτισμένου κόσμου.

Εδώ υπάρχει η γνωστή εικόνα, που αποτυπώνεται στην τελευταία πραγματική φωτογραφία, παρά το γεγονός ότι έχει επισημανθεί με σχετική αρθρογραφία από τις 27 Ιουλίου.

 

Υ.Γ.: Kαι το κυριότερο είναι ότι έχει δοθεί και εντολή αμέσου αντικαταστάσεως των… μολοχών. Να δούμε από την εντολή μέχρι την υλοποίηση πόσα καλοκαίρια θα περάσουν

Σχετικά Άρθρα