Σαν τα τσαμπιά σταφύλια οι εργαζόμενοι στο Δικαστικό Μέγαρο

Γιάννης Τζούμας
Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 02/04/2024 - 20:57

Εν όψει της νέας συνάντησης των αιρετών μας, αν γίνει, όποτε γίνει, εφ’ όσον γίνει, να με… χαιρετήσετε αν γίνει, εμείς είπαμε να διευκολύνουμε την κατάσταση, βλέποντας όχι αυτά που ΘΑ έρθουν, αλλά αυτά που αφήνουμε πίσω μας.

Ταυτόχρονα να πληροφορήσουμε και τον επί των βραδυ… ποδομών Υφυπουργό μας κ. Ταχιάο, που δεν μπορεί να μας ξέχασε, αφού στις 26 μόλις Μαρτίου επισκέφθηκε τα εργοτάξια των έργων στο Νομό μας.

Κατ’ αρχας να τους ενημερώσουμε όλους ότι στο έργο επέκτασης του Αεροδρομίου ήδη φύεται το νέο χόρτο αφού η πρόσφατη αποψίλωση ευνόησε την ανάπτυξη των ζιζανίων, κάτι που ελπίζουμε να έχει γίνει και με τις φυτευθείσες… πετριές, όπως λέμε πατατιές, στην πεδινή περιοχή του Αίπους.

Ταυτοχρόνως και μάρτυς μας η φωτογραφία προχωρά και η κατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου. Βλέπετε άλλωστε τους εργαζόμενους πως…κρέμονται από τα παράθυρα δίκην σταμπιών σταφυλίων. Δεν θυμόμαστε αν θυμάται ο υφυπουργός αλλά και οι άλλοι συσκεπτόμενοι αιρετοί μας, την νέα ημερομηνία παράδοσης του έργου, αλλά όποτε τούτο συντελεστεί, θα είναι το μοναδικό, που έγινε στον… αυτόματο.

Και επειδή αυτοί που κυβερνούν μπορεί να πουλούν τρέλα, μέχρι να φάνε το χαστούκι στις Ευρωεκλογές και να το φυσούν και να μην κρυώνει, να τους πούμε ότι οι πολίτες παρακολουθούν ότι εκεί που θέλουν δεν είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

Για παράδειγμα τουλάχιστον στην Χίο δεν υπήρχε καμιά αναγκαιότητα για απογευματινά Χειρουργεία. Προκειμένου όμως να διαλύσουν το ΕΣΥ και να χώσουν τους γιατρούς στο τρυπάκι των μπουρμπουάρ, αφού τους προσέλαβαν με ψίχουλα, έκαναν τα αδύνατα – δυνατά να στήσουν την επιχείρηση και εδώ, σε σημείο όχι μόνο να ψάχνουν για πρόθυμους γιατρούς στο ξεπούλημα του ΕΣΥ αλλά και για πρόθυμους ασθενείς κορόιδα, που θέλουν να πληρώσουν ξανά, αυτό που πληρώνουν μέχρι τον θάνατο τους.

Διότι εδώ είναι η απατεωνιά της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και απατεωνιά διότι είναι πιο τίμιο να πεί το ΜΗ μπορντέλο, δεν έχω να σε κάνω καλά αν αρρωστήσεις, δεν σε υποχρεώνω να ασφαλίζεσαι, κάνε το κουμάντο σου και βρες μια Ασφαλιστική να κάνεις την δουλειά σου. Δεν κάνουν όμως αυτό. Και σε υποχρεώνουν να ασφαλίζεσαι και μάλιστα πληρώνοντας πανάκριβα και την ώρα που έχεις την ανάγκη τους, σου λένε πλήρωσε ξανά για να γίνεις καλά.

Το αυτόν συμβαίνει και με την ασφάλιση για σύνταξη από την οποία οι πολιτικοί απατεώνες ανοικτής θαλάσσης, υποχρεώνουν τους ήδη ξεζουμισμένους να πληρώνουν 6% από την σύνταξη τους, πάλι υπέρ της υγείας τους, που επαναλαμβάνουμε για να την έχουν πρέπει να πληρώσουν ξανά τα Χειρουργεία του Άδωνι.

Και το χειρότερο, όλα αυτά τα έχουμε φάει αμάσητα και δεν κουνιέται φύλλο και αντί να μην έχουν που να σταθούν, να παίζουν μόνοι τους μπάλα, αφού παρήγγειλαν ένα… Κασσελάκη νάχουμε να παίζουμε όλοι μαζί μέχρι τουλάχιστον τις Ευρωεκλογές, που έχει το παλληκάρι του Πυροβολικού ημερομηνία λήξεως και βλέπουμε.

Υ.Γ.: H φωτογραφία εις τον πάτο της σελίδος απευθύνεται στο Λιμενικό ταμείο. Άραγε πόσα κοστίζει ένα κουτί μίνιο, για τον στύλο αυτό της σκουριάς, απέναντι από το κεντρικότερο τουριστικό σημείο του νησιού έξω από το Ξενοδοχείο ΧΑΝΔΡΗ;

Σχετικά Άρθρα