Σκεφτείτε ο Κωστής Μουσουρούλης και η Βιβή Ποταμούση να ήταν από τα… Μεστά

Γιάννης Τζούμας
Πέμ, 25/02/2021 - 18:42

Γνωρίζετε ότι δεν με χαρακτηρίζουν οι προσωπικές αναφορές, ούτε το θέμα μπαίνει τοπικιστικά, αλλά που να πάρει και να σηκώσει, δεν υπάρχει στοιχείο πολιτικής που να μην έχει μέσα του συναισθηματισμό.

Και αποκλείεται οι ακρίτες της… Χίου, στο πρόβλημα τους για την διατήρηση ενός… κολογραφείου (κατά το… κολόσπτιτο του αείμνηστου Γιαννόπουλου, το θυμούνται οι παλαιότεροι) των ΕΛΤΑ στην Βολισσό, να μην προσέφυγαν σε ένα σημαίνον στέλεχος πρώτης γραμμής της Ν.Δ. πρώην Βουλευτή και Υπουργό, στον οποίο μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει εμπιστευτεί έναν άκρως στρατηγικό τομέα ανάπτυξης της χώρας, τον Κωστή Μουσουρούλη ή στην Πρόεδρο της ΝΟΔΕ της Ν.Δ. που να πάρει και να σηκώσει, είναι η Βιβή Ποταμούση.

Δηλαδή σκεφτείτε οι Βορειοχωρούσοι να μην είχαν τα… μεγάλα μέσα και στην Αθήνα και στην Χίο.

Έτσι μια μέρα μετά την κινητοποίηση των Βολισσιανών ήρθε το μπουγουρντί (το email στα… ελληνικά) από τα κεντρικά στον υπάλληλο των ΕΛΤΑ Βολισσού.

Κλείνεις το… μαγαζί και φεύγεις.

Κι’ ας σηματοδοτεί το… μαγαζί μια από τις ελάχιστες κρατικές ακτίνες παρουσίας στην Βόρεια Χίο, κι’ ας ήταν η ελπίδα του γέροντα στην Πισπιλούντα (ή μήπως είναι επίτευγμα ότι δεν υπάρχει ούτε ένας;) ότι κάποιος θα του φέρει στο σπίτι στην σύνταξη κι’ ας ήταν ένα ελάχιστο στήριγμα για το θαύμα, για αντιστροφή της πραγματικότητας, τώρα που ο κορωνοϊός άλλαξε την ζωή μας και το διαδίκτυο επιτρέπει την εργασία από απόσταση, ότι αυτά αποτελούν ελπίδα να ζωντανέψει ξανά μια μαγευτική τοποθεσία του νησιού.

Τίποτα, το κράτος ανάλγητο ή όπως λιτά σημειώνει η Κοινότητα Βολισσού «Η κρατική αναισχυντία για την περιοχή μας σε όλο της το μεγαλείο».

Και όμως άλλη διακυβέρνηση υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για ανθρώπινο πρόσωπο μίλησε, πως δεν είναι όλα αριθμοί είπε.

Και όμως και ο ΦΠΑ 24% σε Ψαρά και Οινούσσες αριθμός είναι και ο μηδενικός υπάλληλος των ΕΛΤΑ στην Αμανή αριθμός είναι.

 

Υ.Γ.: Προφανώς η Ν.Δ. θεωρεί ότι η αντιπολίτευση της πλάκας του Σύριζα θα είναι μόνιμη και θα παίζει μονότερμα. Μέγα λάθος.
 

 

Σχετικά Άρθρα