ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 190.000 έως 360.000 ΕΥΡΩ των Συνταξιούχων ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Πέμ, 11/04/2019 - 20:17
Λευτέρης Πυκνής

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ από 190.000 έως 360.000 ΕΥΡΩ ζητούν οι Συνταξιούχοι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΙΣΧΟΣ και μεγάλη ΝΤΡΟΠΗ !!!

Την χειρίστη εντύπωση προκαλούν οι απαιτήσεις των βολεμένων για πάρα πολλά χρόνια Βουλευτών Συνταξιούχων να απαιτούν καθυστερημένες συντάξεις και παρακρατήσεις από το Ελληνικό Δημόσιο την ώρα και τήν στιγμή που η πλειοψηφία των απλών χαμηλοσυνταξιούχων πεινάνε και λένε το ψωμί ψωμάκι με την πενιχρά σύνταξη φιλοδώρημα που τους έχουν καθηλώσει οι καρεκλοκένταυροι προνομιούχοι τριακόσιοι της Βουλής !

Αν έχουν λίγη ΤΣΙΠΑ και ΦΙΛΤΙΜΟ και οι τριακόσιοι άμεσα και ομόφωνα και πρίν το ΠΑΣΧΑ να νομοθετήσουν να μήν δοθούν στους Συνταξιούχους Βουλευτές αναδρομικά άσχετα εάν υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που τούς δικαιώνουν να πάρουν χιλιάδες ΕΥΡΩ αναδρομικά !

Δεν είναι δυνατόν την στιγμή που οι χιλιάδες απλοί Συνταξιούχοι όλων των Ασφαλιστικών Ταμείων που χρόνια πολλά με τον ιδρώτα και το αίμα τους με την αλμύρα της θάλασσας και των τυφώνων που αντιμέτωπιζαν στούς ωκαιανούς άνά τον κόσμο τίς σκαλωσιές στίς οικοδομές με την αγροτιά με τις αντίξοες καθημερινές συνθήκες διαβίωσης με όλους τους μικρομεσαίους και τους ελεύθερους επαγγελματίες και μικρό εμποράκους να τα φέρουν βόλτα και να μπορούν να πληρώσουν τις αφόρητες ασφαλιστικές εισφορές οι ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΤΟΙ και προνομιούχοι η Ελίτ της Εξουσίας που στην πραγματικότητα ρουφούσαν το αίμα και τον ιδρώτα μας να απαιτούν να λάβουν από το υστέρημα αυτού του υπερήφανου και κατα ταλαιπωρημένου ´Ελληνικου Λαού και ειδικότερα των κουρασμένων της τρίτης ηλικίας που έχουν προσφέρει τα πάντα γιαυτήν την Πατρία μας !

Πρέπει να ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ με τίς απαιτήσεις και τίς ενέργειες τους όλοι αυτοί που για χρόνια μας ρουφούν και πίνουν ακόμη και το μεδούλι μας ! Σαν παππούς αλλά ενεργός πολίτης που έχω και λόγο και γραφίδα τους στέλνω το μήνυμα οτι οσο ζω και αναπνέω εάν επιμείνουν να απαιτούν αναδρομικά από το υστέρημα του ´Ελληνικού Λαού μόνιμα θα τούς κατακεραυνώνω και θα βγάζω στην σέντρα της δημοσιότητας! Θα τους αλλάξω τα φώτα !

Ήθελα νάξερα πώς μπορούν και κοιμούνται τα βράδια ; Εάν έχουν έστω και δείγμα από συνείδηση να βγούν δημοσίως και να ζητήσουν συγγνώμη από τούς χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους και να σταματήσουν τις διεκδικήσεις!

Αυτά προς το παρόν ! Θα επανέλθω δριμύτερος ! Καλό Πάσχα !

Εσείς θα σουβλίσετε ΑΡΝΙ αλλά φροντίστε να μην σουβλίσετε τα έκκατομύρια Συνταξιούχους με τις πενιχρές συντάξεις πείνας !

Χίος 11 Απριλίου 2019. Λευτέρης Πυκνής ( Μαλλιάς) Καλλιμασιώτης 

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή