Αντιδράσεις από την πρωινή ραδιοφωνική τοποθέτηση του Νότη Μηταράκη για την τοποθεσία του ΠΡΟΚΕΚΑ στο ( 17) ή στο (15 ) ; Ιδού η... απορία.

Δευ, 09/12/2019 - 23:10
Λευτέρης Πυκνής

Φωτιά άναψε η πρωινή τοποθέτηση του Νότη Μηταράκη για την σθεναρή απόφαση της κυβέρνησης να γίνει τελικά κλειστό κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών, εγώ το λέω και θα το γράφω λαθρομεταναστευτικό !

Όσοι ευρίσκονται σε αντίθεση με την ονομασία ας μας πουν όλοι αυτοί οι παράνομοι αλλοδαποί γιατί μας έρχονται χωρίς χαρτιά και διαβατήρια; Γιατί είναι καθοδηγούμενοι να δηλώνουν πρόσφυγες πολέμου και να έχουν μεταχείριση και απολαβές των προσφύγων επίδομα ,φαγητό και αυτό τον τόπο όποιος κι αν είναι αυτός, για αποκούμπι. 

 Τα συμφέροντα τεράστια και πολύπλοκα και των ΜΚΟ και των πολυπληθών εργαζομένων και οφελούμενων της κάθε ντόπιας κοινωνίας. Βγήκαν τα μαχαίρια στο διαδίκτυο και τα τοπικά ΜΜΕ ηλεκτρονικά και διαδικτυακά . Μερικοί τίτλοι : Κάρμαντζης... Μηταράκης διαφωνούν για ένα μηδενικό.... Απαντούν σε ΝΟΔΕ και Ν. Μηταράκη ο Ανδρέας Μιχαηλίδης και η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ..... Απεγκλωβισμός των προσφύγων μεταναστών από τα νησιά και την χώρα..... Κάλεσμα του ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ στα μέλη της και τους φορείς.....ΛΑΣ Βορείου Αιγαίου : Να κλείσουν όλα τα hotspots και να δημιουργηθεί σε κάθε νησί επαρκής χώρος διαμονής, που θα τυγχάνει της έγκρισης της τοπικής κοινωνίας....

Αυτό που τους ενδιαφέρει αναφέρεται σε μια παράγραφο που λέει: Να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στις αντίστοιχες υπηρεσίες, με απορρόφηση και του προσωπικού που εργάζεται σε δομές των νησιών, χωρίς εμπλοκή των ΜΚΟ. Τα καλά και συμφέροντα όλων των αριστερόστροφων συνδικαλιστών που αντιδρούν για τα κλειστά κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών για να μας επιβάλουν την κολεκτιβοποίηση και να είναι στην επικαιρότητα και να τακτοποιούν τα παιδιά τους και τους συντρόφους τους.

Και θέτω το μεγάλο ερώτημα στους αιρετούς άρχοντες του Βορείου Αιγαίου που ετοιμάζονται να κλείσουν τα μαγαζιά τους λες και είναι μπακάλικα . Γι'αυτό τους ψηφίσαμε ; Γιατί φοβούνται ; Μήπως είναι ευχαριστημένοι με την υπάρχουσα κατάσταση και την ασυδοσία με την μαύρη μαυρίλα να έχει κατακλύσει όλα τα νησιά τις πόλεις και τα χωριά και να φοβούνται οι μεγάλοι άνθρωποι και τα γυναικόπαιδα να κυκλοφορούν μόλις σκοτεινιάσει ;

Γιατί κύριοι αιρετοί και αριστερόστροφοι κουλτουριάρηδες δεν τους φιλοξενείτε στα σπίτια σας μαζί με τις γυναίκες και τα παιδιά σας; Γιατί αντιδράτε νευρικά και σπασμωδικά στο να γίνει κλειστό κέντρο κράτησης σε απομακρυσμένες περιοχές και βάζετε συνεχώς εμπόδια;

Κύριε Δήμαρχε όταν ήσουν Αντιπεριφερειάρχης είχες μόνος σου προτείνει το ( 18 ) για κλειστό κέντρο κράτησης ! Τώρα γιατί αντιδράς ; Φυσικά φοβάσαι την ακυβερνησία στο Δήμο που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον εκλογικό νόμο. Αυτό επεδίωκε το διαίρει και βασίλευε αλλά δεν του βγήκε γιατί μπήκε στην μέση ο Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία . Αλήθεια αφού αντιδράς για το (18 )ή το (17)ή το (15 )γιατί δεν τους προτείνεις κοντά στο χωριό σου ας πούμε π.χ. την Αρβανίτησα, που είναι απομονωμένη και τόπος φυσικού κάλλους και ομορφιάς και είναι και ο ναός της Παναγίας μπορεί οι μουσουλμάνοι ισλαμιστές να αλλαξοπιστίσουν και να γίνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι; Το φαντάζεστε ;

Φυσικά αστειεύομαι αλλά ξυπνήστε και βοηθήστε γιατί δυστυχώς η συμπεριφορά σας μέσα στην τεταμένη ατμόσφαιρα της παγκόσμιας κρίσης και ειδικότερα της γειτονιάς μας προκαλεί κινδύνους . 

ΞΥΠΝΉΣΤΕ και βοηθήστε την Κυβέρνηση να ξεμπλέξει από τον βραχνά των λαθρομεταναστών που μας επιβάλουν οι πόλεμοι και οι ισχυροί για τα καλά και συμφέροντα τους !

Ελπίζω να βάλετε μυαλό και να σας φωτίσει η Παναγία η Αρβανίτησα !

Καλό ξημέρωμα ! Χίος 9 Δεκεμβρίου 2019 εορτή της μητέρας της Παναγίας της Αγίας Άννας !

Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή