Χίος, Τρίτη 11 Αυγούστου

Μετεκλογικά Υπουργικά παρατράγουδα

Τρί, 09/07/2019 - 06:18
Λευτέρης Πυκνής

Ακόμη δεν τον είδαμε και... Άστα κάτω πού τα πάς... Στην κυριολεξία ή τρέλα φαίνεται στην πραγματικότητα πηγαίνει στα βουνά !

Φαίνεται πως οι νέοι Άρχοντες, οι νέοι εκλεκτοί του Ελληνικού λαού δεν κατάλαβαν και δεν αφουγκράστηκαν την επιθυμία των πολιτών και την θέση που τους τοποθέτησαν με σειρά κατάταξης μέσα στο Ναό της Δημοκρατίας!

Ορισμένοι προσπαθούν αντί να συμμαζέψουν τά ασυμμάζευτα που κοντεύουν με τίς ενέργειες ορισμένων πρωτοκλασάτων στελεχών να διαλύσουν το μαγαζί, προβαίνουν σε παραφορες πράξεις με διαγραφές επειδή ό Νέος Πρωθυπουργός τους επέλεξε ως τους καλύτερους καί καταλληλότερους για υπουργικές θέσεις που στο παρελθόν υπήρξαν οι ιδανικοί για τά πόστα αυτά !

Αντί να χαίρονται που έχουν στο κόμμα τους Άριστα στελέχη και το Κυβερνητικό κόμμα τους εμπιστεύεται νευραλγικά πόστα, αυτοί τους διέγραψαν από μέλη της ομάδας τους! 

Δεν είμαι βέβαιος ότι έχει γίνει ή διαγραφή αλλά από δημοσιεύματα σέ πολλά ΜΜΕ διάβασα αυτή την ενέργεια τους! Δεν μου πέφτει λόγος αλλά εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και αυτή η συμπεριφορά προβλέπεται να γίνουν σκορποχώρι! Και στο τέλος θα δούμε ότι Άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη!

ΞΥΠΝΉΣΤΕ και ενωθείτε γιατί σας βλέπω να ακολουθήσετε τον Λεβέντη! Όσο για την νέα Κυβερνητική πρώην υπουργό επειδή την τίμησαν υπέρ δεόντως οι πολίτες της Ελλάδας νομίζω ότι είναι υπερβολική με τό νά ζητά δύο υπουργεία νά γίνουν ένα για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις και τις ορέξεις της! Εδώ χρειάζεται έστω και λίγο θηλυκό μυαλό και φιλότιμο γιατί να γνωρίζει ή εν λόγω κυρία ότι στην ζωή υπάρχει το Ζενίθ αλλά και τό Ναδίρ! Και όλα έρχονται και παρέρχονται! Και όποιος ζητά τά πολλά χάνει και τά λίγα!

Και Μπράβο στον Πρωθυπουργό που δεν υποκύπτει σε παράλογες απαιτήσεις και προχωρά αγέρωχος Την πορεία καί τό πρόγραμμα που έχει χαράξει

! Για άλλη μια φορά τους συνιστώ με την πείρα της ηλικίας μου Καλά Μυαλά και σοφροσύνη! Χίος Μεσάνυχτα και ώρα 00.15 τής 9 Ιουλίου 2019 Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή