Ο 3ος Παγκόσμιος Ιερός και οικονομικό πόλεμος

Κυρ, 17/03/2019 - 19:04
Λευτέρης Πυκνής
Κυριακή της Ορθοδοξίας σήμερα και αναγκάζομαι να γράφω για πολέμους αντί να γιορτάζουμε και να προβάλουμε για το πώς καθιερώθηκε αυτή η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης!
Αυτά θα τα πουν και θα τα εξαγγείλουν στους Ιερούς ναούς οι καθ´ ήν αρμόδιοι Δεσποτάδες Παπάδες και Ιεροκήρυκες με την καθιερωμένη περιφορά των εικόνων!
Θλίβομαι βαθύτατα με τα παγκόσμια γεγονότα που προκαλούν πόνο και θλίψη, με την αφαίρεση ανθρώπινων ψυχών και προκαλώντας την κατακραυγή της ανθρωπότητας !
Ψάχνω μες το μικρό μου μυαλό να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτό το μίσος το μένος μεταξύ των διαφόρων ´Εθνών ! Όλοι πλέον πιστεύω ότι έχετε καταλάβει ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτόν τον όλεθρο και ποιοι ανακατεύουν την τράπουλα και μοιράζουν τα τραπουλόχαρτα λες και είναι σπιρτόξυλα η μαρουλόφυλλα οι ανθρώπινες ψυχές !
Μετακίνηση και μετατόπιση λαών και Εθνών ανακατεμένος ο ερχόμενος λευκοί μαύροι πράσινοι κίτρινοι κιτρινόμαυροι ,παππούδες,γιαγιάδες μωρομάνες,παιδιά ,μωρά ,κοριτσάκια,αγοράκια ,νεανίδες και παλικαράκια καραβάνια πάνε και έρχονται μέσα στη βροχή το κρύο τίς λάσπες στα χιόνια,τα φουρτουνιασμένα κύματα στα παγωμένα αλμυρά νερά των θαλασσών !
Και γιατί παρακαλώ; Γιατί αυτό θέλουν και επιβάλουν τα αφεντικά της παγκοσμιοποίησης και του ανακατέματος του ανθρώπινου εργατικού δυναμικού για να τους κάθονται στο σβέρκο να μπορούν να τους διαφεντεύουν να τους έχουν σκλάβους για εκτόνωση της πολεμικής βιομηχανίας και της κυριαρχίας του κόσμου !
Και πού ποντάρουν παρακαλώ; Στην πείνα την δυστυχία και στο θρησκευτικό τους πιστεύω!
Με βάσει αυτά τα δεινά φανατίζονται ένθεν και ένθεν και οι ηγήτορες και τα κεφάλια που τους κατευθύνουν τους ποτίζουν με μίσος παραθέτοντας και ρίχνοντας τις ευθύνες για την κατάντια ο ένας στον άλλον .
Πόνος Και δυστυχία μετά από καθε βομβιστική ενέργεια ,πτώματα τραυματίες χάος απλώνεται παντού!
Και το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί: ´ΈΝΑ μεγάλο γιατί ; Και αυτό φυσικά είναι ο θεός ΜΑΜΩΝΑΣ που κυβερνά τον κόσμο και εμείς Ψ...........Αρμενίζουμε!
Καλημέρα από την Χίο με πολύ αγάπη ! 
Λευτέρης Πυκνής (Μαλλιάς)
 Καλλιμασιώσης 
Χίος 17 Μαρτίου 2019

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή