Χίος, Τρίτη 31 Μαρτίου

Όταν οι ευεργέτες έχουν κέφια !

Σάβ, 08/02/2020 - 07:11
Λευτέρης Πυκνής

Όταν οι ευπατρίδες προσφέρουν για το καλό του συνόλου των πολιτών οι περισσότεροι Αριστερόστροφοι κουλτουριάρηδες τους βρίζουν, γιατί οι εφοπλιστές και βιομήχανοι είχαν την ευκαιρία την εξυπνάδα και την δημιουργική έμπνευση να παράγουν πλούτο και από το περίσσευμα προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο της χώρας μας !

Καθημερινά δεν ακούγεται τίποτα άλλο στα συλλαλητήρια τις πολιτικές συγκεντρώσεις και πορείες ότι το μεγάλο κεφάλαιο πίνει το αίμα και τον ιδρώτα του εργάτη. Και θέτω το ερώτημα σε όλους τους Αριστερόστροφους κουλτουριάρηδες πολιτικάντηδες και συνδικαλιστές τα εξαπτέρυγα και τα αρρωστημένα μυαλά, γιατί δεν κάνουν δική τους επιχείρηση και να είναι ανεξάρτητοι δίχως την καταπίεση και την εκμετάλλευση από τους μεγάλους εργοδότες που τους ρουφούν το μεδούλι τους ;

Έχουν μάθει εδώ και πολλά χρόνια από την περίοδο του υπαρκτού σοσιαλισμού και κομμουνισμού στις κολεκτίβες στην ξάπλα την καλοπέραση και την δημοσιοϋπαλληλική καρέκλα της λούφας και της παραλλαγής .

Όταν όλοι οι ευεργέτες προσφέρουν είτε από την προσωπική τους περιουσία ή μέσω από την δημιουργία μεγάλων ιδρυμάτων που εξυπηρετούν και προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο της ανθρωπότητας και συνεχίζουν να δημιουργούν νέα ιδρύματα κοινής ωφέλειας όλοι οι Αριστερόστροφοι πολιτικάντηδες συνδικαλιστές τους βρίζετε και τούς κατηγορήτε ότι πίνουν το αίμα και τον ιδρώτα του εργάτη ! Λίγη ντροπή και τσίπα από φιλότιμο δεν υπάρχει πλέον ;

Για κουνήστε το κούφιο κεφαλάκι σας να δείτε αν υπάρχει μέσα μυαλό ;

Ευτυχώς όλοι αυτοί οι άνθρωποι οι ευεργέτες του γένους είτε είναι εφοπλιστές ή βιομήχανοι ή τα μεγάλα οικονομικά ιδρύματα τους, που έχουν δημιουργηθεί για να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο δεν ακούν τις Κασσάνδρες και τις μπαρούφες σας και ενεργούν και πράττουν με τα πατριωτικά συναισθήματα που τρέφουν την αγάπη για την Ελλάδα μας !

Χαίρομαι που οι περισσότεροι από όλους αυτούς τους ευεργέτες έχουν καί Χιώτικες ρίζες καταγωγής . Εύχομαι να συνεχίσουν την μεγάλη τους προσφορά στο Έθνος μας !

Χίος 8 Φεβρουαρίου 2020 Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή